Обратно към категорията

ЩАТНИ ИНТЕРНЕТ-АГИТАТОРИ НАЗНАЧАВА БСП ВЪВ ВСЕКИ ГРАД

   

ImageЩатни агитатори във Фейсбук и в Туитър назначава БСП за кандидатпрезидентската си кампания. Това предвижда специална стратегия на Антон Кутев, представена днес на соцпленум.
По 10-15 младежи във всеки град ще хвалят социалистите в интернет форумите. Те ще имат и специалната задача да хулят кабинета.

Хакерски екип от 15 души ще следи работата им от "Позитано" 20. Фейсбук началниците от София ще контролират колегите си по места и ще проповядват партийните цели в интернет форумите на националните медии.

Заден за президентския вот даде БСП и обяви, че може да не участва самостоятелно. Червените са готови да подкрепят кандидат, издигнат от инициативен комитет, в който членуват емблематични за "Позитано" лица, реши пленумът. Това се прави, за да бъде подкрепена кандидатурата на Меглена Кунева, обясниха социалисти. БСП ухажва царската избраничка, която вече обяви, че би се впуснала в надпреварата, ако я издигне не партия, а инициативен комитет.

Миротворец със самочувствие на победител трябва да е бъдещият претендент на червените за държавен глава, решиха още висшите социалисти. Те направиха списък от качества, на които да отговаря подкрепеният от БСП претендент. Той трябва да "олицетворява предстоящата загуба на ГЕРБ", да има опит, да е познат на европейските институции, "да премахне язвите на прехода -бедност, несправедливост, престъпност и корупция".

Кандидатът на БСП ще е ясен през юли, когато ще го номинира конгрес. Все още най-спряганите имена са Ивайло Калфин, Костадин Паскалев и Петър Курумбашев.

 

Теодора Йолчева

 

Източник: Стандарт-нюз


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#9 дидо 12.04.2011 15:28

Родните ни избраници от БСП кои ще назначат на работа? И колко ще плащат за дежурствата?


#8 звер 11.04.2011 23:09

удавник за сламка се хваща

 

 

#7 ганчо 11.04.2011 08:36

Какво ще ме агитират тези агитатори? Сякаш не виждам че държавата е съсипана и имат очи още да управляват.


#6 ПКБ 11.04.2011 08:20

Новото име на Коминтерна е Глобализация. Съединените Европейски щати са вече факт. Всичко си е все същото само имената са сменени.

 

 

#5 гого 11.04.2011 07:45

Тези агитатори трябва да отговорят на един много простичък въпрос - защо сме последни по жизнен стандарт в Европа при такова талантливо управление през годините, все от умни и учени хора????????????????????????


#4 + 10.04.2011 14:30

Ами попските форуми - пълно е с щатни ченгета

 

 

#3 стойчо 10.04.2011 11:40

Ама то от 20 години ченгетата дебнат в нета за събудени мозъци. ха някой започне да отваря на хората очите и веднага се изсипват отгоре му интернет "работници с червени потници" :)))))) Влезте в историческите форуми и вижте какви битки се вихрят. Платените пишещи клакьори от километри миришат на монголска воня, пусната от Москва. Че и сега със БСП-то..... Те винаги са били под палките на диригентите от коминтерна.


#2 Че те не са отсега 10.04.2011 11:27

Хаха, че те ВИНАГИ са имали щатни сътрудници във форумите за политика и история, география и даже зоология. Редуват се под един ник и не дават да се развяват други байраци, освен тези на чермените прАфесори. В БлгБг, в АБВ и т.н. постоянно дават вахта разни наемници - бдят и не дават дума извън марксистко-ленинската концептуална концепция а всичко да се каже. Най-много са в историческите форуми. И ха некой е казал нещо за българи отсам Дунава преди 7 век, ха са се накачулили като свраки на зърно да кълват и оплюват. Хаха - имат опит ченгенцата в тея мероприятия!!! Не само БСП-то

 

 

#1 BG 10.04.2011 09:37

пф, толкова са смотани тия от БСП, че не е истина! Като бяха на власт, защо нищо не направиха?


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Проверка на прокуратурата не посочи виновни за натровените ученици в Дражево
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!