Обратно към категорията

КООРДИНАТОРЪТ НА СИЛА-СЛИВЕН СЕ РАЗГРАНИЧАВА ОТ ДЕЙСТВИЯТА НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЪЮЗА

   

Image

На редакционната поща на РАДИО 999 получихме писмо от СИЛА - Сливен, подписано от официално избрания за координатор на местната структура Адриан Димитров. В посланието, въпреки уточнението, че са изложени някакви факти, такива липсват. Освен тези, че Димитров е в чужбина и че наблюдава с интерес, а отскоро и изпълнен със съмнения, как вървят протестите срещу високите цени на горивата в Сливен.

Предвещанията на ЕКИП 999 отново се оказаха оправдани. В този случай бихме допълнили "за съжаление", но все още не е ясно какво точно се случва в "СИЛА" - Сливен. Както и в повечето местни организации в страната, калесани да представляват новорегистрирания съюз. Дали това са нормални политически процеси, или просто боричкане за слава. И за сила. Очакваме да разберем.

 

Ето го и писмото:

 

"Бих желал да Ви информирам, че макар и далеч от страната. наблюдавам със засилен интерес случващото се в България и най-вече в Сливен, относно протестите срещу високите цени на горивата.За мое съжаление обаче, трябва да ви съобщя следното:
Тъй като не съм в страната и съм далеч от организацията, до мен от 14.04.2011г. започнаха да достигат много и разнопосочни сигнали от хора в и извън нея, някои от които събуждат съмнения относно събитията там. Поради тази причина аз не съм в състояние да взема решение и да реагирам адекватно на така създалата се ситуация. Поради гореописаните факти, се разграничавам от всякакви действия, до завръщането ми в страната.

 

С Уважение: Адриан Димитров"


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#6 ахъ 21.04.2011 14:07

Абе хора, ТЕ разцепиха ВМРО и надробиха БЗНС до неузнаваемост, че няма да се справят с една нова кандидат партийка ли! Новите партии ако не са от наште трудно ще успеят!

 

 

#5 a 21.04.2011 12:48

te ve4e i byuletinata mslqt ti vika6 dali e seriozno


#4 exxtrme 21.04.2011 09:27

къв е тоя координатор льохман ? Нещо много си вярват Сила без сила да оди да бара масуря

 

 

#3 grakas 21.04.2011 09:25

tiq mai naistina trqbva da vzimat primer ot gar4olqta kak se pravi protest, shtoto tqhnoto e sedqnka nqkakva


#2 еи 21.04.2011 07:01

Ба ти гея

 

 

#1 караколев 21.04.2011 07:00

Българина направили чета, винаги има предатели или внедряват предатели за да разбият четата.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!