Обратно към категорията

Юлско утро - свобода и любов

   

Юлско утро - свобода и любовХиляди българи посрещнаха щастливи Слънцето в първото юлско утро. Купонът край морето започна още снощи. ”Контрол” и ”Уикеда” забиха на Централния плаж в Бургас, а в Шабла пяха „Легендите“. Звездата на Юрая Хийп Джон Лоутън пък предпочете Тутракан. Той посрещна изгрева в 5:37 часа с песента "July Morning". Изпълни я с Б.Т.Р. точно, когато Слънцето се раждаше над „Дунав“, а след това на развален български попита „Как сте“. Отговориха му „ОК“
„Няма никакво значение къде ще посрещнем изгрева, стига да има море, хубава музика, хора които пеят с желание и такива, които ни слушат. Да посрещнеш Слънцето със свободни хора, гледайки в безкрая, е нещо прекрасно. Това е свързано с усещане за свобода и любов“, каза пред камерата на БНТ Любо Киров от  „Легендите“.
Константин Марков пък сподели, че свободен се е чувствал и през 80-те години, когато посрещал изгрева във Варвара.
„Има нещо величествено в момента, в който се ражда Слънцето над морето. Най-напред се появява една небесна светлина. В съчетание с музиката се поражда нещо внушително и много приятно“, каза бившият музикант от „Тангра“.
Колегата му от „Легендите“ Любо Киров пък разказа за частния концерт, който се навил да направи за момче, което иска да си върне любовта.
„То се разплака. Казах му обаче, че той сам трябва да заслужи любовта. Винаги ще помогна на хората, които обичат. Готов съм да се обадя на момичето, за да й кажа, че той плака на брега на морето, явно я обича много“, добавя Любо.

 

Флагман











Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Стотици хиляди лева дължи санираща фирма за просрочие и липса на качество в Сливен
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!