Обратно към категорията

През уикенда няма да се минава през Шипка, отбиват движението за рали

   

През уикенда няма да се минава през Шипка, отбиват движението за ралиУтре - 23 юли /събота/ от 9.30 ч. до 20.30 ч. и на 24 юли /неделя/ от 6 ч. до 17 ч., по повод провеждането на автомобилното планинско състезание „Шипка 2016 Дамасцена“, движението по път I-5 (Е-85) връх Шипка - гр. Шипка - Казанлък от км 170 до км 188 ще се пренасочва по обходен маршрут, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура”.

В посока Габрово - Казанлък трафикът ще се отбива от връх Шипка на кръстовището на връх Бузлуджа по път III-5005 връх Шипка - връх Бузлуджа - общински път 50025 Национален парк Бузлуджа - път I-5 за Казанлък. В посока Казанлък - Габрово движението на автомобилите ще се отбива на кръстовището на път I-5 при км 188 (след град Крън) по общински път 50025 за Национален парк Бузлуджа - път III-5005 връх Бузлуджа - връх Шипка - път I-5 за Габрово.

За движещите се по път I-5 посока Габрово – София /Пловдив/ трафикът се отбива по път III-5601 Шейново – Дунавци. Шофьорите е необходимо да спазват поставената сигнализация, както и указанията на полицейските постове при указаните километри и кръстовищата. Движението на моторните превозни средства по път I-5 (E85) ще бъде възстановено след 20.30 ч.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

МЛАДИ МЪЖЕ СПАСИХА КУЧЕ ОТ УДАВЯНЕ И ОТКРИХА СТОПАНИТЕ МУ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!