Обратно към категорията

Километрични колони от автомобили по магистралите заради катастрофи и ремонти

   

Километрични колони от автомобили по магистралите заради катастрофи и ремонтиКилометрични опашки са се образували на 10-ти км от магистрала "Тракия".
От Агенцията "Пътна инфраструктура" съобщиха, че е ограничено движението по изпреварващата лента при 12-ти км в посока Пловдив поради катастрофа. Движението е пренасочено в активната и аварийната лента и се регулира от "Пътна полиция".
Ударили са се два автомобила, жена и 12-годишно дете са пострадали при инцидента.

Хиляди автомобили се движат с 20-30 км/ч по магистрала "Хемус". Колоната в три платна посока Варна малко преди 12.00 ч. на обед е била 2 км преди тунела "Витиня", съобщиха изнервени шофьори пред "24 часа".

Малко преди да се влезе в него колоната се отпушва и автомобилите преминават двупосочно през съоръжението, част което е затворено за ремонт за първи път от 25 години. Веднага след изхода на тунела обаче тапата става още по-тежка и е в три колони.
Ситуацията се усложнява и от камионите, които се движат в аварийната лента, където по-нетърпеливите шофьори на леки автомобили опитват изпреварвания.

Огромна 5-километрова тапа се образува и на магистрала "Струма" край Благоевград. Изходът на ЛОТ-2 при Благоевград е затапен, тъй като тук бързата отсечката продължава по главния път Е-79 за двата гранични пункта с Гърция, както и курортите в Банско и Сандански.

Блокада на движението се е образувала и на подбалканския път в района на Пирдоп. Заради пътен инцидент с цистерна край Пирдоп "Пътна полиция" започна да отклонява трафика. Обходният маршрут е през Горна Малина-Байлово-Смолско-Мирково.










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!