Обратно към категорията

Тежка катастрофа в Ямбол

   

Тежка катастрофа в Ямбол

+снимки
Два автомобила се сблъскаха на кръстовище в ж.к. "Граф Игнатиев", близо да голяма верига супермаркети в Ямбол. Катастрофата е станала малко след 10.00 ч. днес.
Лек автомобил "Голф" и товарен бус "Мерцедес" с ямболска регистрация са се сблъскали, за сега при неизяснени обстоятелства на кръстовището на ул. "Гр. Игнатиев" и ул. "Надежда". При удара са пострадали мъжете, пътуващи в буса. Те са откарани за медицински преглед.
В следствие на удара бусът се е забил в крайпътно дърво. Като по чудо няма пострадали пешеходци, тъй като районът е жилищен и в неделния ден има голямо движение на хора.
В момента полицията регулира движението на мястото на катастрофата.
Водачите да преминават с повишено внимание.

Това е поредната катастрофа в този район. Мястото е възлово, тъй като свързва два големи квартала на Ямбол - ж.к. "Диана" и ж.к. "Граф Игнатиев". В близост има хипермаркет и магазини, което засилва трафика и пешеходния поток.
Хората от квартала коментират, че кръстовището има нужда от сфетофарна уредба, за да се избегнат честите пътни произшествия. Прави впечатление още, че въпреки знаците, маркировката в този участък е избледняла, често пешеходци пресичат неправилно, а някой от водачите на автомомили се престрояват в грешното платно.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#5 Златен талон 10.10.2016 19:16

Като се замислих,направо ми настръхна косъма,добре,че бусът се е ударил в дървото,можеше да се удари в павилиона на Горнооряховската скара пред ЛИДЛ,там винаги има по десетина клиенти + персонала,можеше да стане трагедия като на Бакаджика


#4 Златен талон 10.10.2016 07:15

До Платинен талон. Под "самоинициатива",имах предвид началника на ЛИДЛ да задейства градските институции. Това място е натоварено безсмислено от автобус номер 16 заради стоянката до ЛИДЛ.За стоянка могат да ползват КАТ-аджийската колибка срещу екарисажа,а шофьорите на автобуса ще почерпят.

 

 

#3 Платинен талон 10.10.2016 05:30

Колега, много голям, го изкарахте този началник на ЛИДЛ-Ямбол, че му вменявате право да променя и регулира движението около магазинчето си. Има план на града, има архитекти, отговорници по безопасност на движението в Общината и ред още мижетурки който само вземат заплати и търкат столовете и на последно място е началника на ЛИДЛ-Ямбол. Това кръстовище е възлово и от времето преди ЛИДЛ-Ямбол да си помисли, че ще има магазин в града ни, така, че отговорните институции в случая са други и ми е интересно, защо ви е страх да ги назовете.


#2 Златен талон 09.10.2016 19:55

Самият началник на ЛИДЛ-Ямбол би трябвало да предприеме самоинициатива за нормализиране на кръстовището пред магазинчето им.

 

 

#1 Златен талон 09.10.2016 19:20

Скоро писах по друг повод и описах лудницата пред ЛИДЛ,там има ненужни мантинели които с нищо не помагат,само пречат на видимостта. Махнете ги!


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!