Обратно към категорията

ФИРМАТА, КОЯТО НИ ОСТАВИ БЕЗ КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ, ТОЗИ ПЪТ СПРЯ ТОКА ПОЧТИ В ЦЕЛИЯ ГРАД

   

ФИРМА, ИЗВЪРШВАЩА ИЗКОПНИ РАБОТИ В ЯМБОЛ ТОЗИ ПЪТ ОСТАВИ ГРАДА БЕЗ ТОКФИРМА, ИЗВЪРШВАЩА ИЗКОПНИ РАБОТИ В ЯМБОЛ ТОЗИ ПЪТ ОСТАВИ ГРАДА БЕЗ ТОК

Фирма, която извършва изкопни дейности в Ямбол е прекъснала главни кабели на EVN и остави голяма част от Ямбол без ток. Слушатели на 999 алармираха, че електроснабдяването е било прекъснато в централната част на града, в района на поликлиниката, квартал Каргон, ж.к. Диана и др. След многократни опити да се свържем с централата на EVN (телефонът за повреди е един за цялата страна) , изнервена служителка съобщи, че всяка една авария е индивидуална и няма информация, кога електрозахранването ще бъде възстановено напълно. Към този момент, все още в Ямбол има квартали без електричество и проблемът не е отстранен.

Припомняме, че преди седмица същата фирма, наета от община Ямбол за почистването на коритото на река „Тунджа” скъса главна оптика на „Диана Кабел” и „Оптинет”. Тогава част от Ямбол и селата останаха без телевизия и интернет.  Представители на фирмата отказаха коментар за действията си.
Все още никой не е поел никаква отговорност по прекъсване на комуникациите.

Вижте още по темата:
http://www.radio999bg.com/index.php?id=24777















Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#3 иванов 13.10.2016 10:24

А някой знае ли че редом с оптичните кабели,кабелите на енергото, по дъното на реката от Златен рог до Гр.Игнатиев върви газопровод на Овергаз


#2 Николай 11.10.2016 04:04

Отговарям на ? фирмата не е случайно избрана,а постоянно изпълняваща общински поръчки и е една от хранениците на общината където цени и ценообразуване са разтеглива категория,а контрола и неустойките липсват.Сроковете са докато почистим коритото до края,то отново ще е готово за почистване в началото.

 

 

#1 ? 10.10.2016 18:32

Въпросите трябва да бъдат към кмета - коя е фирмата, как е наета, има ли необходимият капацитет за извършване на дейностите, какъв е срока за изпълнение, има ли клауза за неустойки при такива случаи и каква е сумата която ще и се плати?


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!