Обратно към категорията

Ямбол, Варна и София излизат на протест срещу бежанците тази вечер!

   

София, Варна и Ямбол излизат на протест рещу бежанците Тази вечер в Ямбол, Варна и София ще се проведат протести срещу бежанците. Според протестиращите мерките на властите за справяне с нелегалната миграция са недостатъчни. Те настояват за недопускането на бежанци на територията на България, закриването на вече изградените бежански центрове и да не се предоставя финансова помощ на мигрантите.
Шествието в Ямбол ще започне в 19.00 часа, от паметника на Георги Дражев и загиналите във войните ямболии и ще спре пред община Ямбол. От ОДМВР съобщиха за радио 999, че са предприети всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в града и областта, тъй като се очаква и много жители от региона също да пристигнат тук за протеста.

До протестните действия се стигна, след като от няколко месеца неофициално се заговори, че в бившето военно поделение до село Бояново ще бъде изграден бежански център.
Очаквайте по Радио 999 репортажи с гласовете на протестиращите и организаторите на недоволството в Ямбол.

Варненци излизат на протест също от 19.00 часа на пл. „Независимост”. Те настояват да се прекрати измамната манипулация, че тези хора бягат от войната в Сирия. „Техният произход е основно от Афганистан, Пакистан и други арабски държави, а само нищожна част от тях идват от Сирия”, заявяват още организаторите.

В София протестът ще започне в 20.00 часа от пл. „Света Неделя”, откъдето събралите се ще се насочат към пл. "Лъвов мост".
















Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Как се правят стрели за огъня на Сирни заговезни?
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!