Обратно към категорията

Сливенски полицаи разбиха престъпна група, кала вещи от леки автомобили

   

Сливенски полицаи разбиха престъпна група, кала вещи от леки автомобилиСлужители на участък “Надежда” към РУ-Сливен са разбили престъпна група, занимаваща се с кражби на вещи от леки автомобили. Един 19-годишен и четири непълнолетни момчета, в различно съучастие, са извършили редица кражби на от леки автомобили в сливенския квартал “Даме Груев”. Петимата са извършвали кражби основно на музикални уредби и устройства, след като са взломявали стъклата на автомобилите. Към момента е доказано тяхното участие в разбиването на 9 автомобила. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на задържаните продължава от служители на участък “Надежда”.

Двама мъже на 28 и 27 години са задържани за притежание на наркотични вещества. Днес в 00,35 часа при обход на квартал “Клуцохор” са установени Н.К.(28г.) и М.Г.(27г.) от град Сливен. В тях са намерени три найлонови топчета, съдържащи марихуана. По случая е образувано досъдебно производство.

Служители на РУ-Сливен, работят по установяване на извършител откраднал мобилен телефон от 16-годишно момче. Кражбата е извършена вчера, около 20,35 часа, на ул. “Баба Тонка” в град Сливен. Стойността на щетата е за около 200 лева. По случая е образувано досъдебно производство.
          
Нова Загора: На 20 октомври, в 11,20 часа, в РУ-Нова Загора , собственик на фурна е подал заявление за извършена кражба. На 19 октомври неизвестен извършител след взломяване на входната врата на офис помещение към фурната е извършил кражба на сумата от около 900 лева и моторен трион “Щил”. По случая е образувано досъдебно производство.  


         

21.10.2016 Г.                 РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН                    ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Състоянието на малкия Виктор от Кабиле значително се подобрява
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!