Обратно към категорията

МВР потвърди: В Бояново ще има площадка за бежански център

   

МВР потвърди: В Бояново ще има площадка за бежански център Ще строим ли бежански център в Бояново, попита социалистът Атанас Мерджанов по време на парламентарния контрол. Той припомни протестите срещу бежанците.
По думите на червения депутат не се разговаряло с хората, които се страхуват. В района и без това имало засилено бежанско движение. В отговор вътрешният министър Румяна Бъчварова обясни, че вчера е имало среща с кметовете на Бояново и Елхово и областния управител. Обяснено било на хората за какво ще се ползва площадката.
Министърът похвали политиката на бившия кабинет (Орешарски, б.р.) за добрата политика към мигрантския поток. Това сте правили вие, това правим ние, заяви министърът.
Има необходимост от изграждането на три площадки, каза тя. Социалистът Кристиян Вигенин не хареса отговора на вътрешния министър. Не трябвало да се допуска масово нахлуване на бежанци и икономически мигранти. Политиката на кабинета в сферата била пасивна.
Червеният депутат обвини, че трафикантите се покровителствали от определени среди в МВР. Да не се насаждат страхове, критикува в отговор Румяна Бъчварова.
Работело се да няма риск за хората. Социалистите заблуждавали българските граждани. Колкото повече се говорело по темата, толкова повече се пречело на работата на компетентните органи.
news.bg












Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Интервю с баба Дора от с. Шарково
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!