Обратно към категорията

Продължават проверките по коректността на декларираните имоти в Община Тунджа

   

Продължават проверките по коректността на декларираните имоти в Община ТунджаОт 03 октомври 2016 г., служители на община „Тунджа” от дирекциите „Местни данъци и такси”, „ТУСЕ” и отдел „СПОС”, придружени от служители на Районно управление „Полиция” – Тунджа, започнаха извършването на проверки по коректността на декларираните недвижими имоти в населените места на общината.
 До 18 октомври 2016 г., на извадков принцип са проверени недвижими имоти в населените места на община „Тунджа” - Кукорево, Веселиново, Кабиле, Роза, Стара река, Козарево и Дражево.
В 170 от общо проверените 341 имота са открити несъответствия между декларираните обстоятелства и фактическата обстановка и са направени предписания за отстраняване на нередностите. Към настоящия момент 25 собственици и ползватели са изпълнили предписанията, декларирайки реалното си имущество.
Напомняме на всички собственици или ползватели на недвижими имоти в община „Тунджа”, че продължават проверките по предварително обявения график в селата Завой, Окоп, Безмер и Тенево, както и приемането на декларации за промяна на обстоятелства относно недвижимите имоти /огради, разширения, подобрения, пристройки, надстройки и др./.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

МЛАДИ МЪЖЕ СПАСИХА КУЧЕ ОТ УДАВЯНЕ И ОТКРИХА СТОПАНИТЕ МУ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!