Обратно към категорията

Стартира благотворителна кампания за продажбата на живи елхички

   

Стартира благотворителна кампания за продажбата на живи елхички ЮИДП- Сливен дава старт на благотворителна кампания за продажбата на живи елхички. Благотворителна кампания на Министерство на земеделието и храните под надслов „Купи жива елхичка, помогни на дете“ се организира за втора поредна година. Пет лева от продажбата на всяко живо дърво ще отиде за подпомагане на лечението на дете с тежко онкологично заболяване.
В Сливен въвеждащото събитие на кампанията ще се състои на 5 декември /понеделник/, от 11 часа в сградата на ПП „Сините камъни“-Сливен, информационния център на парка. Деца от две сливенски училища  ще имат възможност да украсят предварително осигурени живи коледни дръвчета. Украсените дръвчета ще бъдат подарени на социални  заведения в област Сливен. Благотворителната продажба на елхички започва от 8 декември /четвъртък/.
За Сливен тя ще се извърши  пред сградата на ДГС Сливен, ул. „Орешак” № 15 А. За Бургас - пред сградата на ДГС Габрово, на ул.”Иван Шишман” №8. За Стара Загора-пред сградата на ДГС Стара Загора, ул.”12-ти пехотен полк” 22. За Ямбол-пред сградата на ДГС Тунджа, “ В. Караьозов “11. За Несебър-пред сградата на ДЛС Несебър, ул. „Дюни” 21.
Цената на дръвчетата, които ще се продават в рамките на кампанията, ще е между 25 и 30 лева, в зависимост от характеристиките и вида на дръвчетата.

Телефон за контакти: 0889 506 741


Пресцентър










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Овладяха пожара над Котел с участие и на хеликоптер
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!