radio 999

МАСОВО ПЕНСИОНИРАНЕ В СЛИВЕНСКАТА ПОЛИЦИЯ


28/06/11 23:32:12коментари:0ImageМасово пенсиониране в сливенската полиция. Извън системата излизат петима от топ ченгетата в областната полицейска дирекция, съобщава Сливенинфо.

Това са Ангел Даскалов, началник отдел „Охранителна полиция” в областната полицейска дирекция.

Станчо Станчев, началник сектор „Криминална полиция” в ОДП-Сливен,Пламен Дончев, началник „Тил” на ОДП-Сливен,Росен Хъндърчев, началник група в РПУ-Котел и бившият шеф на РПУ-Нова Загора Венцеслав Славов, който в момента е в магистрална полиция.

 

Имената на петимата бяха обявени днес от директора на ОДП-Сливен комисар Никола Геджев. „Това са колеги, навършили възраст за пенсиониране. Достатъчно са дали на МВР”, каза Никола Геджев. Той подчерта, че всеки нов директор трябва да има възможност да си сглоби нов екип за работа.

 

Досегашният временен шеф на РПУ-Сливен Виктор Маринов отива на работа в криминалния отдел на дирекцията. От първи юли неговото място се заема временно от Кремен Кайраков, който е бивш антимафиот, а последно бе във вътрешна сигурност на дирекцията. „Кайраков притежава и професионален , и организационене опит да се справи с предизвикателствата”, каза Никола Геджев.

 

Шефът на ОДП-Сливен съобщи, че във връзка с медийни публикации е направена проверка на антимафиот номер едно в Сливен Алекси Алексиев. Проверката е правена от Главна дирекция БОП. „Сигналите срещу Алекси Алексиев не се потвърдиха”, заяви Никола Геджев.

 

Източник: SLIVENINFO

КоментариСледвайте ни във Фейсбук

Най-четени новини днес


BTV: 4 г. от събарянето на бл. 20 в Ямбол

ПЕТ ВАКАНЦИИ + ЛЯТНАТА ЩЕ ИМАТ УЧЕНИЦИТЕ ПРЕЗ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

Роми "рекетират" стари хора по ямболските села

Лятното кино в Ямбол очаква отново своите зрители


Най-коментирани новини

BTV: 4 г. от събарянето на бл. 20 в Ямбол

ПРОДЪЛЖАВА СЪБАРЯНЕТО НА НЕЗАКОННИ ПОСТРОЙКИ В РОМСКИЯ КВАРТАЛ НА СТ.ЗАГОРА

В СЛИВЕН: КАТАСТРОФА, ЗАПЛАХА С БРАДВА И ДВА АВТОМОБИЛА В ПЛАМЪЦИ

Задаръжаха ало-измамници в Ямбол. Други двама, "от НОИ", ограбиха дома на възрастен човек


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ