Обратно към категорията

Две коли горяха в Глуфишево. След ПТП свалиха номерата на кола на пиян шофьор.

   

Две кооли горяха в Глуфишево. След ПТП свалиха номерата на кола на пиян шофьор. бюлетинът на ОДМВР Сливен
На 24 януари,  около  02,00 часа, е получено съобщение за възникнал пожар в лек автомобил  “Сеат Кордоба” и  "Фолксваген Шаран", паркирани в съседство, в село Глуфишево. Пожарът е ликвидиран в 02,40 часа от дежурна смяна на РСПБЗН-Сливен. Унищожени са ел. инсталация, акумулаторна батерия, предно стъкло и решетка на единия от автомобилите. Нанесената щета и причината за пожара са в процес на установяване.  

Новозагорски пътни полицаи свалиха регистрационните номера на собственик на лек автомобил “Фиат”. Водачът е управлявал след употреба на алкохол 1,94 промила и е причинил пътно произшествие. 44-годишният М.И. от село Сокол се е ударил в крайпътно дърво в землището на новозагорското село Полско Пъдарево.  Произшествието е станало тази сутрин около 05,40 часа. Няма пострадали. За причиненото ПТП на водача е съставен акт за административно нарушения. Срещу него е образувано бързо производство за управление след употреба на алкохол над 1,2 промила. Свидетелството за управление на М.И. е отнето и са свалени регистрационните номера на лекия автомобил.

Полицейски служители работят по случай на кражба от лек автомобил в новозагорското село Съдиево. В периода  22- 23 януари неизвестен извършител,  след като проникнал в незаключен лек автомобил  “БМВ 524 ТД”, е откраднал акумулаторна батерия ,,Кrimax" и аудио си ди плейър ,,Рioneer". По случая е образувано досъдебно производство.

Сливен: Сливенски пътни полицаи са установили водач, употребил наркотични вещества. Той е управлявал лек автомобил “Алфа Ромео”, собственост на друго лица. Тази сутрин в 02,30 часа на ул. “Г.Икономов” полицейски екип спира за проверка автомобила, управляван от Д.Г.(52г.) от град Сливен. Проверката за употреба на наркотични вещества е показала наличие на метамфетамин - амфетамин. Срещу Д.Г. е образувано досъдебно производство. 




24.01.2017г.                    РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН                    ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!