Обратно към категорията

НА ЛС до 999: "НЯМА ТАКОВА БЕЗОБРАЗИЕ !!!!!!!!!!!!!!!"

   

НА ЛС до  999: С това възклицание завършва изпратеното преди минути ЛС до ФБ-страницата на радио 999. Причината - пореден инцидент от тази сутрин с автобус от градския транспорт в Ямбол. Пореден, защото всеки ден и във всеки час идването на автобуси по която и да е линия, си е истински инцидент в нашия град - или е безобразно закъснял, или си безобразно натъпкан, или, както в този случай, автобусът се счупва....

Ето и пълния текст на ЛС на Станислава Ангелова, без редакция и без добавяне на удивителни:
"Това не е нормално...уникална сутрин имaхмe днес.Не стига,че автобусите в гр.Ямбол линия 1 се чакат по 40-50мин и вътре си нагъчкан с 300човека,днес се случи нещо ненормално.При качване във въпросния автобус от първата спирка ж.к.Хале ,на третата спирка в автoбуса замириса мпого силно на изгоряло и хората започнаха да се задушават.При което ни свалиха всички.Хората се възмутиха и започнаха да се чудят как ще стигнат до работа,училище и т.н.А контрольорката безцеремонно викаше хванете си таксита,ние няма да пратим нов автобус и пари не връщам.А шофьорът е видял състоянието на рейса,но казва,че е нямал избор.НЯМА ТАКОВА БЕЗОБРАЗИЕ !!!!!!!!!!!!!!!"

Описания на вашите инциденти и коментарите ви по темата очаваме тук и във ФБ-страницата на радио 999 - Radio 999 BG.














Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#15 Страхил 05.02.2017 06:17

Интересно ми е, дали фирмите извършващи градските превози, са подавали жалби в общината за повредени настилки по техните маршрути!


#14 мари 01.02.2017 14:17

Днес в автобус №16 задната врата не се отваря ,а средната се отваря само едното крило другото крило подпряно с метла от тези дето метат по улиците

 

 

#13 ell 01.02.2017 10:02

Гражданите в тази държава имат право да протестират. Ефективно!


#12 Мария 01.02.2017 07:42

Слушам радиото в момента ! Нямам думи! Почти ми идва да се разплача от съчувствие към господин Кадиев ! Но няма думи и към екипа ви /родно радио / Вие пътувате ли с автобуси? Вярвате на обещания ? Или просто не искате да влизате надълбокото в разговор с тези от общината, които сключиха този договор ?Какво значи внезапен договор? Вярвате на това ли ? Ми що не дойде при мен някой да ми каже,че от утре ще извозвам пътници? Много ми се иска да напиша още, но няма смисъл.важното е за мен,че си направих извода. Радио 999 не е моето и нашето радио ! Просто си запълни минутките в ефир с поредната сензация.

 

 

#11 Маргаритка 01.02.2017 07:05

Вчера пътувах с 1-цата. Чаках повече от половин час. Измръзнаха съвсем. Накрая дойде автобус с много висока платформа без никакви дръжки. Едва се качих. Тези автобуси са явно за спортисти висок скок или великани, а не за нормални хора. Да не говорим за пенсионерите или по-трудно подвижни хора. Ужас!


#10 Dinko 31.01.2017 18:34

Тук нещо ми мирише на пари под масата за да влезе монополиста и от там нататък безхаберието започва. Жалко за горките хора. Автобусите вместо за скраб са закърпени и пуснати да се движат, внесени то Турция и не си знаят годините.

 

 

#9 Ямбол-буо 31.01.2017 15:06

Скьпа Гери,това което пишеш е вече изтьркано и старо за ЯБ. Сега става вьпрос за най-голямата фирма в Болгария,с най-модерните автобуси,най-изпьлнителните,най-най-най според кмета и общинските сьветници.За големи обещания в името на гражданите но в Крайна сметка си оставаме ......


#8 Димитър 31.01.2017 14:32

Приготвих писмо до общината и се опитах да го пратя в страницата им за Обратна връзка, но дава грешка и не ми разрешава да го пратя. Може ли Радио 999 да ги запознае с писмото ми?: Драги общинари, Един от многото възмутени от качеството на градския транспорт на Ямбол от известно бреме. Едва ли не знаете, че той сега е трагичен - инцидент с градски автобус днес: http://www.radio999bg.com/?id=26103 Пътуващи биха могли да загинат при инцидент със стар и несигурен бус на тази фирма. Кой ще е отговорен при наранени пътници или жертви - авто-фирмата или вие, дето сте дали лиценз на компания с амортизиран и под български и европейски норми авто парк? Обърнете внимание на коментарите на ямболии под новината - ще ви дадат кажат какво се случва. Аз предлагам една седмица всички вие на работа в Общината да ходите на работа с автобус за по-ясна представа за положението. Вие като орган облечен във власт дадена ви от НАС Ямболци, сте длъжни да осигурите нормален градски транспорт за града - ние си плащаме на вас, за да имаме нормален живот в този задрямал град. Да напомням ли как? Данъци и такси? Излиза че си плащаме на ВАС и някакви смешници от някаква си фирма да убие някой с таратайката си? А ние искаме да стигнем навреме само закъдето сме тръгнали? Очаквам резултати от спешна проверка и бързо нормализиране на градския транспорт в родния град Ямбол. Ясно е, че изразявам мнението на голяма част от Ямболии. /Радио 999 е запознат с това електронно писмо също/ Очаквам отговор на електронната ми поща. Поздрави, Димитър, Ямбол

 

 

#7 Мария 31.01.2017 10:51

Скъпи "Анонимен" , дай съвет какво трябва да направим за да не "ревем".Според теб безобразната неуредица на транспорта в града е "направата на нещо" ли?


#6 Анонимен 31.01.2017 10:20

Само знаете да ревете. Вземете Вие направете нещо

 

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!