Обратно към категорията

Внесоха над 16 хил. подписа от област Ямбол с искане за местен референдум

   

Внесоха 16 хил. подписа от област Ямбол с искане за местен референдум   +снимки
Подписка за местен референдум срещу приемането на мигранти и изграждането на бежански лагери на територията на област Ямбол беше входирана в петте общини на областта.  Представителите на Инициативния комитет Цветан Ревански, Калоян Желязков, Ирина Георгиева и Димитър Богословов обясниха, че са събрани над 19 000 подписа, като над 16 000 от тях са валидни.  Според инициаторите подписите са на една десета от жителите на областта и са достатъчни за легитимен местен референдум. Днес в Общински съвет Ямбол бяха входирани над 10 500 подписа, уточни Калоян Желязков от ИК: "От тук нататък те имат един месец срок да определят кое е валидно, кое не е и ако имаме някакви грешки във въпросите или други технически грешки, връщат бланките на нас и ние имаме един месец да ги редактираме, след което ще бъде определена датата за местния вот"








Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#3 Николай 26.02.2017 08:58

Браво Българи!


#2 Стефан 25.02.2017 15:14

Едно голямо БРАВО и искрено уважение на тези млади хора! Дано има повече като вас! Подкрепям вашите действия, бъдете смели цялата област е с вас!

 

 

#1 инж.Иван Дунчев 24.02.2017 12:20

Браво,млади и прекрасни Българи и Българки! Давайте нататък и бъдете благословени от Господ Бог Исус Христос и Света Богородица,защото любородната ви мисия и дело са от Тях и под Тяхната егида! Хвала ви и поклон,радио 999 за активната подкрепа,браво Галя!


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!