Обратно към категорията

Красива пролетна изложба в НЧ „Стефан Караджа“

   

Красива пролетна изложба в НЧ „Стефан Караджа“

Част от учениците, посещаващи библиотеката и компютърния клуб към НЧ „Стефан Караджа – 1904 г.“ – село Стефан Караджово направиха чудесна пролетна изложба. Голяма част  децата от село Стефан Караджово, ученици в местното основно училище, се събраха в читалището и заедно с новия читалищен секретар – младата и инициативна Галина Канева, изработиха красиви картички , които експонираха в изложба. 
Децата от ОУ „Стефан Караджа“ винаги са били старателни и талантливи. Но чрез тези красиви творения, те показаха, че освен в любимото си училище, са инициативни и в извънкласните дейности. Винаги, когато имат възможност, посещават бибилиотекарка, а младата библиотекарка им помага с удоволствие да намират необходимите за обучението им книги, като и развлекателни и интересни за тяхната възраст. Помага им и при търсенето на електронни източници и намира начин да предизвика интереса им към такива занимания. 
        Творенията им могат да бъдат разгледани от гордите родители и близки, както и от всички жители и гости на родното село на един от най-любимите национални герои – Стефан Караджа.

Пресцентър община Болярово 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Две брутални убийства потресоха ямболски квартал
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!