radio 999

От пет общини - само председателят на ОбС Ямбол Данаил Ибришимов не разбрал, че...


20/03/17 15:15:11коментари:7Само председателят на ОБС Ямбол - Данаил Ибришимов не разбрал, че...От пет общини - само председателят на ОбС Ямбол Данаил Ибришимов не разбрал, че...

От петте общини само председателят на ОбС Ямбол Данаил Ибришимов не разбрал и не видял, че подписката, на  която са се подписали близо 20 000 граждани на област Ямбол, е за иницииране на местен референдум. Ибришимов не разбрал и какви са мотивите за искането за провеждането на референдума.

И явно за това е написал в официален документ, изпратен до общинските съветници, в който е уточнил, че няма предложение и мотиви за провеждане на референдум. (снимка 2) 

 

Нека му припомним, че още при самото иницииране, беше представено УВЕДОМЛЕНИЕ С МОТИВИТЕ  и ПРЕДЛОЖЕНИЕ за произвеждане на местен референдум, както и информация, че стартира подписка, уведомлението беше адресирано и до него. (снимки 3,4 и 5)

Подписката за иницииране на местен референдум в областта бе внесена не само в община Ямбол, а и в общините Болярово, Тунджа, Стралджа и Елхово.

Как във всички останали общини разбраха мотивите на Гражданите, както и за какво е тази подписка и ги Уважиха? Само Вие не. 

Как обаче разбирате, как да гласувате на общинските сесии - ЗА или ПРОТИВ, по отношение на предложенията на администрацията?

Разбирате ли хората които са ви избрали, уважавате ли правото на Гражданите на Ямбол да участват пряко в управлението, или сте КУКЛА НА КОНЦИ?

УМОЛЯВАМЕ Ви, г-н Ибришинов, насрочете сесия на общинския съвет в законовия 30-дневен срок след внасянето на документите и подписите на жителите на град Ямбол. Отделете си няколко минути и прочетете уведомлението, което е адресирано до ОбС Ямбол и в частност до Вас. Вижте подписите на 10 500 жители на община Ямбол, мотивите са описани вътре.

Ако пак не ги разберете обещаваме специално да ги препишем заради Вас и да дойдем да ги внесем отново в БАСТИОНА НА МЕСТНАТА ВЛАСТ.

И ако тогава не насрочите дата за провеждане на местен референдум и не уважите законовото желание на Гражданите за провеждане на такъв, ще дойдем пред общината и ще стане доста шумно, а Вашето име ще се споменава най-много!

 

С уважение към всички ямболлии (но не и към Вас) 

ИК за местен референдум област Ямбол  Коментари


petrov | 20/03/17 09:51:41


скок от 14 ет на ямболен или тунджа да избере сам...срам срам...


Жана Карапчанска | 20/03/17 09:16:57


От всяко дърво свирка не става.....
Събрани от кол и въже решават съдбата на града.Затова когато се гласува се мисли...


От Ямбол | 20/03/17 09:07:16


Този послушен мишок заслужава един шут отзад за да разбере кой го е избрал там.


Гражданин | 19/03/17 23:06:52


Само не разбирам защо го УМОЛЯВАТЕ та той докторчето некадърно е работник в случая и то работник на гражданите защото ние му плащаме да дреме там и да се опитва да ,,мисли,,така че правилно е да му заповядваме ане да го умоляваме...


Radka Ivanova | 19/03/17 21:44:17


Когато си болен...отиваш при лекар...защото той знае!
Когато става дума за политика и обществено-политически проблеми...слушаш тези,дето знаят за какво става дума!


slav | 19/03/17 19:25:15


Шизофренно е някой изживяващ се за народен трибун да зове за законност и едновременно да заплашва с беззаконие. Да пази Господ от такива месии.


4 | 19/03/17 15:06:50


Кукла на конци !!!!!!
Този е предния който не знае къде се намира !!!!!!
Човек не знае да се смее ли, или да плаче! Унизително е с такъв Председател на Общински съвет!!!!Следвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


Трима младежи са пострадали при инцидент с АТВ в землището на село Могила

Баловете в Ямбол стартират на 23 май

Малките хористи на Ямбол обраха овациите на фестивал във Варна!

ГОЛЕМИ ЧАСТИ ОТ ЯМБОЛ И СЛИВЕН ЩЕ СА БЕЗ ВОДА ДНЕС


Най-коментирани новини

Почитаме светите равноапостоли Константин и Елена

Нощ на музеите в Ямбол на 19 май, събота

„Вяра“ на Никола Вапцаров за зрелостниците, за седмокласниците - преразказ върху откъс от роман на Нушич

Жълт код за валежи за областите Сливен и Ямбол


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ