Обратно към категорията

Кои ще са депутатите в 44-тото народно събрание от Ямбол и Сливен?

   

Кои ще са депутатите в 44-тото народно събрание от Ямбол и Сливен?По последни данни разпределението на депутатските мандати е следонто:
ГЕРБ - 96
БСП - 79
Обединени патриоти - 27
ДПС - 26
"Воля" - 12
Това изчисли изборният експерт проф. Михаил Константинов на база последни данни от преброяването на вота за парламент. Според него вотът от чужбина е "произвел" 1 мандат и той по системата за разпределение на мандати е за ГЕРБ

Общият брой на кандидатите за народни представители в РИК-Ямбол беше 84, издигнати от 10 партии и 9 коалиции. Те се бориха за четири мандата. За 31 избирателен район Ямбол те са разпределени както следва за:

ГЕРБ

д-р Юлиян Папашимов

БСП за България
Кристиан Вигенин
Николай Пенев

Обединени патриоти
Волен Сидеров


В Сливен заради преференциалния вот ще има пренареждане на листите на основните политически сили. В партия ГЕРБ 7% бариера преминават Мария Белова и Галя Захариева. В БСП за България също има разместване, като деветият в листата Кольо Милев се нарежда на второ място. Обединените патриоти запазват подредбата(Петър Петров). Очаква решението на Централната избирателна комисия за разпределението на шестте мандата в 21 МИР – Сливен. Това съобщи  говорителят на (РИК) – Сливен инж. Любомир Захариев.












Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Недоволен 27.03.2017 11:35

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ В ЯМБОЛ Още едни избори избутахме! За съжаление някой хора така и не разбраха,а явно и не желаят да разберат,че не може да слагаш в листите си „магарета“ и да очакваш,че населението е толкова тъпо ,че да ги направи депутати. Областното и общинско ръководство на ПП ГЕРБ явно продължават да си витаят из облаците и оповавайки се на стари лаври да си мислят,че всичко е предварително решено в тяхна полза на едни избори.Да, ама не! Как не ги е срам да паднат с почти 39 на 30 процента от БСП. Те, толкова „смелите“,“можещи“,“знаещи“,“хубавци“!!!Единствени с този разбиващ резултат в държавата.Видин няма да го броим те са ясни. И народът за сетен път им го показва. Замислете се кои са тези хубостници,чиито лица красят плакатите на ПП ГЕРБ в Ямбол.С какво са известни те в града или сред колегите си.Какво са направили за града или областта си.Политици ли са или….. Неграмотни,необразовани в политическо отношение хорица които се борят да захапят кокъла на държавната заплатка без да са дали нищо от себе си.Да,да нищо нито на партията,нито на града ,нито на областта,а за държавата да не говорим.Та някой от тях многократно през годините се домогваха до заветния депутатски стол през други политически формации и сега най-накрая успяха. Кога управлението на тази партия в лицето на БАТКОВЦИТЕ в София най-накрая ще разбере,че управлението на техния кмет в града и управлението на същия този човек на областно ниво на партията е ВРЕДНО за здравето на партията,града и областта,че дори и на държавата,защото благодарение на него ПП ГЕРБ взема все по-малко мандати в областта и подрива стремежа на ПП ГЕРБ да управлява държавата! Май докато го разберат партията няма да я има. Хората ще им покажат отново и отново недоволството си от тях и на следващи избори.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!