Обратно към категорията

Писмо от Гражданка: Разписанията на автобусите в Ямбол не се спазват!

   

Писмо от Гражданка: Разписанията на автобусите в Ямбол не се спазват!

Публикуваме /без съкращения и редакторска намеса/ съобщение от наша слушателка, пожелала да остане анонимна. Разбираме и уважаваме желанието и - името и да не се споменава.
 
"Добър ден! Искам да се оплача от градския транспорт.Днес проверих разписанието в сайта на община Ямбол по линия номер 5 и според него на първата спирка в ж.к Хале трябваше да мине в 12:16 часа.Отидох в 12:05 и до 12:35 нямаше никакъв автобус.12:35 дойде автобус номер 1, който не зави към Сарата, а продължи нагоре към Пени и от там зави към Старата автогара.Обърнах се към кондукторката и попитах - защо минаваме от тук, а не през линията, която е предназначена, а тя ми отговори да попитам шофьора.

Фантастични автобуси и къде да ги намерим
 
Така странното пътуване продължи..на почти никоя спирка автобусът не спря. Шофьорът обра персонала на градския транспорт,когато слязох видях номера на автобуса :СА9910МА. 
След като аз съм чакала 30 минути хората на трите спирки, които автобусът пропусна, колко ли са чакали? Това не е първият такъв случай и съм сигурна, че няма и да е последния. Държа това да стигне до повече хора и до собственика на фирмата. Ако може нека остана анонимна.Благодаря предварително.Лек ден!"
 
Надяваме се, нашите институции, които би трябвало да се грижат за своите граждани, да не останат отново безучастни към оплакванията на ямболлии, които задават логични въпроси. 
 

 
П.С. А на времето общинарите ни обясняваха, как  въвеждането на т.нар синя зона, щяло да насърчи хората да използват градския транспорт. Сега, какво? Насърчавате ямболлии да плащат за синя зона, може би? 



Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#8 ????? 25.04.2017 19:21

Като не ви е удобен,има таксита

 

 

#7 анонимна 24.04.2017 18:53

Аз чаках автобус 16 точно 1 час на14.04. При това автобусите са високи,няма къде да се хванеш при качване и за възрастни или хора със здравословни проблеми е кошмар. Просто градския транспорт стана неудобен,с голямо чакане по спирките. Дано някой реши да провери и проконтролира фирмата , която взе градския транспорт.


#6 димов 24.04.2017 15:40

Интересното предстои,ще става все по-зле като гледам как си изгониха пътниците и евентуално и новата цена няма да помогне.

 

 

#5 barzaka 24.04.2017 15:22

Скъпи съселяни- транспорта съвсем точно отговаря на матриала който го използва


#4 Анонимната 24.04.2017 12:38

А да не говорим, за нас УЧЕНИЦИТЕ които учим в другия край на училището, че закъсняваме с по 10,20 мин заради тях?! Някой мисли ли го това? Не, защо?! Трябва да станеш 2 часа преди училище и 1 чад преди да започнат часовете да си на спирката защото ... не се знае кога ще дойде! Пълен ужас

 

 

#3 Анонимно 24.04.2017 12:06

Госпожа като сте гледали номера на автобуса, защо е изпратена снимка на друг автобус ...


#2 Анонимна 24.04.2017 11:01

Не само разсписанието не е наред самият шеф който отговаря за тук е безотговорен!!! Аз работих при тях като кондуктор и хората се караха с нас и да часовете което работим преди 10 дни получих остатък от феруарската заплата която хич не ме устройва!!! Без нищо всеки ден гони от персонала си също и назначава докато го разберат що за стока е! Колко пъти му е взимано интервю как не то исрам лъже хората! Не стига че автобусите счупени ами и неточни!!

 

 

#1 Екатерина 24.04.2017 09:48

Не спазват разписание,защото няма такова. Чакаш делничен ден по половин час на спирките, няма определен маршрут, както е станало с въпросната Дама. Преди поне имаше често автобуси и се спазваше някакво разписание. Уж го направиха за неше улисление.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!