Обратно към категорията

"Язаки България" подари автомобил на един от коректните си служители по случай Великден

   

+ фото и аудио-репортаж

Рома Будриене: "В центъра на добрите ни резултати стоят нашите служители и тяхната усърдна работа!"

Сред разгара на пролетните празници и под светлината на Възкресенски благослов един от най-големите работодатели в страната – Язаки България, отново подчерта колко важни за фирмата са добрите и коректни  служители.
Пореден подарък, автомобил „Renault”, този път по случай Великден, получи най-големият късметлия, чието име бе сред всички, работещи в „Язаки“, без наказания и неоснователни отсъствия. Празничната церемония по изтеглянето на жребия и връчването на наградата бе голямото събитие, очаквано от всички в заводите в Ямбол, Сливен и Димитровград.
При откриването Рома Будриене – управител на „Язаки България“, подчерта:
„Да бъдеш доставчик на гиганти като „Рено“, „Форд“  и „Мерцедес“ е огромна отговорност и предизвикателство. Затова „Язаки България“ не може да си позволи компромиси в качеството и в изпълнението на сроковете на поръчките от нашите клиенти. А в центъра на добрите ни резултати стоят нашите служители и тяхната усърдна работа. Затова ги ценим и се стремим да ги насърчаваме и мотивираме към още по-високи върхове!“.

Имената на 728 коректни служители на "Язаки"България“  бяха вписани на специални талони и пуснати в урната за жребия. Както по време на Коледната церемония, така и при тази, нотариус Миглена Доненчева съблюдаваше изрядността в подготовката при тегленето на жребия. Всичко отново се излъчваше в реално време на големи екрани в производството и администрацията на „Язаки България”.
Честта да изтегли листчето с името на печелившия се падна на Йоан Аврамов, началник производство 1 в завода на фирмата в Ямбол.

Йордан Вълчев, маркировач – това бе изписано на изтегленото листче. Служителят наистина е сред най-коректните и най-добри работници и служители в "Язаки България".  Работи от 9 години в завода в Ямбол, няма неразрешени отсъствия, няма наказания и днес явно имаше най-голям късмет сред всички останали като него.
Любопитен детайл - Йордан спечели автомобил, а се оказа, че няма шофьорска книжка. В интервю за радио 999 обаче той подчерта, че новата придобивка вече го мотивира да завърши курса за управление на МПС! И заяви категорично:
„През тези 9 години работа в „Язаки България“ съм се утвърдил като лоялен служител, спечелил съм доверие и съм запазил своя авторитет. Спечеленото доверие и авторитетът на всеки един от работещите тук са изключително важни, независимо от това, на какво ниво е един човек. Всички работещи в „Язаки“, които бяха включени в жребия, всеки от тях заслужаваше тази награда. Аз просто съм един от тях!“.

Веднага след като стана ясно кой е печелившият във Великденската церемония на „Язаки България“, управителят на компанията Рома Будриене заяви: „Това, че автомобилът бе спечелен от работник в производството, още повече ме удовлетворява. Не че умаловажавам работата на служителите в администрацията, чиито имена също бяха включени в жребия. Но ние сме производствена компания и разчитаме на хората, които реално произвеждат нашата продукция.“

„Поредното връчване на такъв голям подарък на един от коректните служители на компанията е само част от цялостната програма за подобряване условията на труд и повишаване удовлетвореността на всички, работещи в „Язаки“,  сподели пред радио 999 Десислава Николова, мениджър „Човешки ресурси” в „Язаки България”. „Определено „Язаки“ е една от най-големите компании в България, особено след отварянето на третия завод в Димитровград. С персонала там наетите работници при нас стават близо 8000 души. Което вероятно определя „Язаки България“ като единственият работодател с толкова осигурени работни места в страната. Да, наистина имахме проблеми напоследък с наемането на качествени кадри. Затова нашата основна политика е постоянно да задържаме настоящите служители, мотивирайки  ги под една или друга форма. Ние инвестираме непрекъснато в развиване на техните знания и умения. Нещо повече - „Язаки“ е корпорация, в която всеки един, който има желание, може да достигне до най-високо ниво. Имаме чного примери за това! Един от тях - човек, който идваше от зоната за рязане на кабели, сега вече е един от тримата, които вземат решения на ниво „Язаки Корпорация“. В момента имаме доста мениджъри в „Язаки България“, които също са започнали от ниво „Производство“ или ниво инженери-специалисти. Те също вече са в Топ-мениджмънта на компанията.
Тези и други примери са категорично доказателство, че ние инвестираме в хората и когато те имат желание за развитие, вървят нагоре по стълбичката, без да се съобразяваме с техния образователен ценз. Достатъчно е да показват лоялност и желание за развитие.“.

Госпожа Рома Будриене връчи ключовете за автомобила на Йордан Вълчев. При почетната обиколка пред всички негови колеги, той получи много аплодисменти и поздравления от тях. Коментарът от Десислава Николова на тази вълнуваща гледка бе категоричен:
„Не случайно ние казваме, че „Язаки“ е семейство. Това, което видяхте – как останалите работници и служители се радваха на късмета на своя колега, е само един пример и доказателство, че принципът на работа и отношения при нас – „Един за всички и всички за един!“, наистина действа!“, сподели Десислава Николова.






Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ветеринари влязоха във фермата на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!