Обратно към категорията

Истинско бижу за Ямбол, но и не само! Вокален състав "Бижу" поднесе годишния си концерт

   

Истинско бижу за Ямбол, но и не само! Вокален състав "Бижу" поднесе годишния си концерт

+снимки
Очарователните момичета Вокален състав „Бижу" поднесоха пореден празник за ямболската публика - техният годишен концерт-продукция винаги радва многобройните им почитатели заради красивите изпълнения, грациозността и невероятната им харизма, създадена от ръководителката им Павлина Христова.
В програмата бяха включени песни и произведения на наши и чужди композитори, които младите възпитаници изпълниха с професионализъм и много вълнение. Многобройната публика подкрепяше „бижутата” с бурни и продължителни аплодисменти.
Вокален състав „Бижу” е създаден през 2005 година. Художествен ръководител е Павлина Христова. Макар и млад, съставът доказа, че е истинска школа не само по пеене и музициране, но и училище по нравственост и етика. Двете формации: на малките – до 4-ти клас и на големите – след 4-ти клас, с емоционалните си изпълнения печелят сърцата на публиката не само на концертите в нашия град, но и на национални и европейски фестивали и конкурси.
Годишният концерт на Вокален състав „Бижу”, с художествен ръководител Павлина Христова ознаменува края на още една ползотворна учебна година. 
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!