Обратно към категорията

10-часова операция на бременна жена, пострадала при катастрофа в Сливенско

   

10-часова операция на бременна жена, пострадала при катастрофа в СливенскоЕкип от специалисти в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен се бори са живота на 34-годишна бременна жена, пострадала при катастрофа вчера. Гинеколози, ортопеди и неврохирурзи извършиха операция, продължила повече от 10 часа. В екипа се включиха съдови хирурзи от болница „Тракия – Парк“-Стара Загора.
Пациентката е получила тежки травми на глава и крайници. Наложило се е извършването на секцио.
Бебето е момиченце, тежи 2,8 килограма. Състоянието му е добро. Майката е в Отделението по реанимация, на командно дишане.

Съобщение от ОДМВР Сливен за произшествието:

На 27 юни, около 10,45 часа, на път в землището на град Шивачево е настъпило пътно произшествие. Лек автомобил “Пежо”, управляван от мъж на 37 години от твърдишкото село Жълт бряг, губи управление над автомобила и се удря извън пътното платно.
От произшествието е пострадала жена на 34 години, пътник в автомобила. Тя е откарана в МБАЛ-Сливен в тежко състояние с опасност за живота. Пробата за употреба на алкохол на водача е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.  
    
§§§     
Още инциденти в бюлетините на болницата и ОДМВР Сливен:

В реанимация на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен е настанено момченце на година и 11 месеца, което е паднало от 4 метра височина. Състоянието му е добро.

През изтеклото денонощие спешна помощ в болницата са потърсили 45 души. Приети са 25 от тях. Извършени са 5 операции и 4 раждания.

----
На 27 юни, около 10,20 часа, е получен сигнал за настъпило пътно произшествие  в град Сливен. Инцидентът е станал на бул."Ген. Скобелев" - лек автомобил  "Киа Рио", управляван от мъж на 33 години е блъснал жена на 81 години, пресичаща пътното платно на пешеходна пътека. Жената е транспортирана до МБАЛ-Сливен с фрактура на тазобедрена става, без опасност за живота.
Пробата за употреба на алкохол на водача е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.











Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Да сбъднеш мечта!
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!