Обратно към категорията

ПТП с пострадала и обран дом в Ямбол

   

ПТП с пострадала и обран дом в Ямбол Информационен бюлетин на ОДМВР - Ямбол

Служители от РУ-Ямбол разследват домова кражба. Вчера  около 12:00 ч., неизвестен извършител е проникнал през незаключена врата в частен имот, на ул.  „Добруджа“ и е откраднал дамска чанта. По данни на потърпевшата в чантата е имало портфейл, съдържащ парична сума и златни накити, всичко на обща стойност около 1000 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

В РУ Елхово са образувани две бързи производства за управление на товарни автомобили без регистрационни номера. На 27 юни в село Раздел, полицейски екип спрял за проверка товарен автомобил без регистрационни табели, управляван от 48-годишен жител на Ямбол. Същият ден до разклона за  село Раздел е проверен друг товарен автомобил без регистрационни табели, управляван от 29-годишен жител на град Болярово. Работата по двата случая продължава.

Пътнотранспортни произшествия:
На 27 юни в 21:45 ч. на тел.112 е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие с пострадал, на пътя между селата Инзово и Роза. На място е установено, че движещ се в посока село Роза товарен автомобил „Ланд Ровер- Дискавари“, управляван от 51-годишен жител на Ямбол е навлязъл частично в лентата за насрещно движение и се сблъсква с насрещно движещия се лек автомобил „Рено-Еспейс“ с шуменска регистрация, управляван от 68-годишен мъж. При инцидента е пострадала 62-годишна пътничката в Рено-то. Потърпевшата е транспортирана и настанена за лечение в МБАЛ – Ямбол, с фрактури на раменна кост и две ребра, без опасност за живота. Водачите са тествани за употреба на алкохол, като  пробите и на двамата са отрицателни. На местопроизшествието е извършен оглед. Образувано и досъдебно производство.

28.06.2017 г.
Татяна Павлова









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ямболски изследователи ще покорят връх „Ямбол” на Антарктида
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!