Обратно към категорията

В ЯМБОЛ МОЖЕ ДА СРЕЩНЕТЕ ХЮГО, ЛЕО, ПЪНАР И МЕРИДЖЕЙН

   

В ЯМБОЛ МОЖЕ ДА СРЕЩНЕТЕ ХЮГО, ЛЕО, ПЪНАР И МЕРИДЖЕЙН

Мария, Иванка и Марийка са най-разпространените женски имена в област Ямбол, научихме от сайта на НСИ. Сред мъжете най-често срещани в областта са Иван, Георги и Димитър. 
Преобладаващата част от родителите залагат на традиционни български имена. По-голямо разнообразие на нестандартни имена има при момчетата, като например: Майкъл, Мишел, Севастиян, Виниамин, Мариус, Никълъс, Хюго, Лео и др. Сред нестандартните женски имена през 2017 г. са – Карла, Трейси, Пънар, Дисанси, Мериджейн и др.
 
Общо 351 са издадените актове за сключен граждански брак през 2017 г. Прекратените бракове са 150. Най-кратко продължилият брак е 6 месеца. Любопитно е, че най-възрастният съпруг е на 70  години, като той е рекордьор и по отношение на най-голямата възрастова разлика със своята половинка – дамата е 42 годишна. От общия брой на браковете през 2017 г., 60 са смесени. Пресъставените от чужбина актове са 52, като държавите, в които са били сключени браковете са: Канада, Исландия, Великобритания, Германия, Испания, Италия, Норвегия, САЩ, Гърция, Нигерия  и Гамбия.
 
 
 






Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!