Обратно към категорията

ОТ "ПУБЛИКУВАЙ С 999": ТЪМНАТА СТРАНА НА ЯМБОЛ

   

ОТ ПУБЛИКУВАЙ С 999: ТЪМНАТА СТРАНА НА ЯМБОЛ

Улиците зад ДКЦ-1 в Ямбол нямат нормално улично осветление, сигнализира Красимира Стоянова в рубриката "Публикувай с 999".
Без редакторска намеса и съкращения публикуваме нейния коментар, озаглавен "Тъмната страна на Ямбол".

"Изпращам ви снимки от няколко ямболски улици, намират се зад поликлиниката. Уточнявам мястото, защото както виждате е доста тъмно и вероятността да не се сетите къде са 
въпросните улици е доста голяма. 
 
Една улица с една лампа. 
 
Ако имате късмет допълнителна светлина може да има само от преминаващите автомобили или от домовете на хората
Сигурна съм, че «зоната на здрача» не е само в централната част, а го проблема го има и на други места. Макар че, преди месеци светеха повече лампи и явно се повредиха и не ги сменят, не знаем дали нарочно или по друга причина.
 
На нас, обикновените хора, които се прибираме след залез слънце засега не ни остава нищо друго освен да крачим с фенер в ръка и да се надяваме да не паднем в някоя дупка (тук улиците наподобяват лунен пейзаж). А уж сме 21 век, а уж сме европейци?! 
На метри от тези улици е синя зона, всеки ден общински служители са там и всеки ден виждат проблема. Но е много по-лесно да събираш пари от паркиралите коли, отколкото да сигнализират за проблема. Ние се опитахме, но да се добереш до ямболската администрация е мисия невъзможна. Глас народен = глас в пустиня."








Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#3 МАКРО ФИНАНСИ 04.06.2018 00:18

Внимание !!! Добре дошли в "Марко Финанс" ООД, легална компания за заеми за частни заеми, имате ли нужда от кредит за бизнес или да плащате сметките си? Ако да, предлагаме всякакъв вид финансова помощ на агенции за сътрудничество и хора Финансови,    ние предлагаме всички видове кредити с нисък лихвен процент от 3%, за да заявите имейл сега чрез: macrofinanceltd002@gmail.com    Благодаря ти МАКРО ФИНАНСИ macrofinanceltd002@gmail.com 3% лихвен процент


#2 жител 20.02.2018 14:27

Проблема с осветлението е ясен. Той е навсякъде. Иска се да се сменят едни крушки и толкова. Работата е там, че с този проблем кмета ще оправдае тегленето на заема от 17 млн. лева, после ще се изживява като "спасител", а на тъмно ще си брои парите от комисионата.

 

 

#1 Страхил 19.02.2018 06:02

А на метри от вас тече грандиозен ремонт. Паркинга пред поликлиниката е къде, къде по-необходим, но уви. Поликлиниката е може би най-красивата сграда в града ни и е жалко, че толкова години не е облагородяван района около нея. Апропо, и няма нужда от басейни и шадравани около нея, а само добър асфалт, тротоари и десетина пейки.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Интервю с баба Дора от с. Шарково
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!