radio 999

Талантливите певици, които опъват нервите на всички


04/04/18 15:58:32коментари:0Талантливите певици, които опъват нервите на всички

Изискванията и претенциите на някои звезди са популярни колкото и талантът им. Но независимо че са доказали се творци, прищевките им често влудяват останалите и много хора в индустрията отказват да работят с тях.
 
 
Марая Кери
Марая Кери отдавна е известна с нелепото си поведение и претенции и очевидно това не се е променило с възрастта. За певицата се знае, че почти винаги закъснява, независимо дали става въпрос за интервюта, изяви за телевизионни предавания и т. н.
Тя е известна и с екстравагантния си начин на живот. Наема цели етажи в луксозни хотели, изисква в лимузините, в които се вози да има бутилки шампанско от 1000 долара, сервирани в охладители, инкрустирани с диаманти.
Тя рядко излиза без екип от помощници и очевидно е груба за лоялния си персонал. Дори Ники Минаж казва, че да се работи с нея е кошмар.
 
 
Дженифър Лопес
Оказва се, че Джени от квартала не е толкова скромна, колкото корените ѝ предполагат. Тя е известна със своята дребнавост и изглежда обича да подлудява хората със своите изисквания.
Пътуването единствено с частен самолет и настояването стените в хотела да са бели са само две от задължителните нейни условия. Поради тази причина някои организатори отказват да я канят за събитията си.
 
 
 
Бионсе
R'n'B кралицата е другата звезда, която има екстравагантен вкус. Тя пие единствено вода, чиято температура е 21 градуса и настоява за титаниева сламка.
Друго нейно изискване е тоалетната хартия да бъде червена и асистентите  да подготвят ръчно направени кубчета лед, с които да успокоява гласните си струни, докато сменя своите тоалети.
 
 
 
КоментариСледвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


ЗАЛИЧАВАТ СТОПАНСТВОТО НА АНА ПЕТРОВА В БОЛЯРОВО! НАРЕЖДАТ ЖИВОТНИТЕ ДА БЪДАТ ИЗБИТИ!

Бившият съпруг на Виктория Маринова: Искам този народ да се промени

ПОДПАЛИХА ВРАТАТА НА ФОТОРЕПОРТЕР ОТ БУРГАС

Обвиняемият за убийството на Виктория Маринова ще бъде екстрадиран от Германия. Подготвят килия по евростандарт


Най-коментирани новини

Лятно или зимно часово време избираме до 11 октомври

Как се занулява журналист

ЗАЛИЧАВАТ СТОПАНСТВОТО НА АНА ПЕТРОВА В БОЛЯРОВО! НАРЕЖДАТ ЖИВОТНИТЕ ДА БЪДАТ ИЗБИТИ!

48% ОТ БЪЛГАРИТЕ ИСКАТ ЗИМНОТО ЧАСОВО ВРЕМЕ КАТО ПОСТОЯННО


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ