Обратно към категорията

ДНЕС ПРАЗНУВА СЛИВЕНСКИЯТ КВАРТАЛ "РЕЧИЦА"

   

ДНЕС ПРАЗНУВА СЛИВЕНСКИЯ КВАРТАЛ

ЦАО кв."Речица", църквата „Света Троица“ и НЧ“Отец Паисий-1936“ канят жителите на Сливен на празника на кв.“Речица“, който официално ще бъде отбелязан на 27 май. За малчуганите, в три последователни дни-25,26 и 27 май, организаторите са осигурили лунапарк и циркови представления.
Програмата на 27 май започна в 8.30 часа с празнична служба в църквата „Света Троица“. Същият ден ще се състои спортен празник на стадиона в сливенския квартал, където ще се срещнат ФК “Сини камъни“-Сливен, ФА „Арена“-Ямбол и ФА „Арена Запад“-Казанлък. В спортната програма са включени и джудо демонстрации.
Посетителите на празника в кв.“Речица“ ще имат възможност да разгледат изложба със стари фотографии, разказваща за видни речиченци и запечатани мигове из живота на квартала.
За любителите на фолклора организаторите са осигурили жива музика и надиграване на площада с участието на АНТП-Сливен и Танцов ансамбъл, Каракачанско дружество КПДК-Речица.
Очакват ви весели моменти. Подарете си една незабравима неделя сред гостолюбивите жители на кв.„Речица“. Споделете с тях празника.










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!