Обратно към категорията

СЛУШАТЕЛ НА 999: НЯКОЙ ПАК СИ ИЗХВЪРЛЯ БОКЛУЦИТЕ В РЕКА ТУНДЖА, КРАЙ С. ХАНОВО

   

СЛУШАТЕЛ НА 999: НЯКОЙ ПАК СИ ИЗХВЪРЛЯ БОКЛУЦИТЕ В РЕКА ТУНДЖА КРАЙ С. ХАНОВО

РИОСВ Стара Загора: При извършената проверка не е констатирано наличие на пяна или оцветяване във водите  на реката в обходения участък
 
"Някой пак си излива боклуците в р. Тунджа, при с. Ханово" сигнализира нашият слушател Иван Атанасов, изпращайки видео на реката. В съобщението до 999, г-н Атанасов уточнява, че кадрите са заснети от него на 12-ти юни 2018 г.
 
Вижте - ТУК



Радио 999 отправи сигнала към РИОСВ Стара Загора.
Без редакторска намеса публикуваме техния отговор. Уточняваме, че проверката е извършена два дни след заснемането на кадрите:
 
"Във връзка с постъпилата от Вас информация в 11.42 часа на 14.06.2018 г. на електронна поща  – видео, заснето на 12.06.2018 г., съдържащо кадри с наличие на пяна във водите на  р. Тунджа в района на с. Ханово, общ. Тунджа, област Ямбол, Ви информираме, че е извършена проверка в периода 12 30 – 13 30 часа на 14.06.2018 г. от експерти на РИОСВ-Стара Загора. Извършен е оглед на р. Тунджа от гр. Ямбол в района на „Балахурски мост“ до моста на реката при с. Ханово, общ. Тунджа. При извършената проверка не е констатирано наличие на пяна или оцветяване във водите  на реката в обходения участък. РИОСВ – Стара Загора ще продължи да осъществява контрол" 













Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Страхил 15.06.2018 01:13

"РИОСВ Стара Загора: При извършената проверка не е констатирано наличие на пяна или оцветяване във водите на реката в обходения участък" "Антикорупционната комисия не е открила никакви нарушения при проверките на два сигнала срещу депутата от ДПС Делян Пеевски. Това стана известно на брифинг за отчет на комисията, създадена в началото на годината" Кво да ги прайш -- чиновници.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Интервю с баба Дора от с. Шарково
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!