Обратно към категорията

ПРОКУРАТУРАТА ДАДЕ НА СЪД МЪЖ, УБИЛ МЪЧИТЕЛНО ПРИЯТЕЛКАТА СИ

   

ПРОКУРАТУРАТА ДАДЕ НА СЪД МЪЖ, УБИЛ МЪЧИТЕЛНО ПРИЯТЕЛКАТА СИ

Окръжна прокуратура – Сливен предаде на съд Милан Й. Той е подсъдим за това, че на 13.01.2018 г., в гр.Твърдица Обл.Сливен, умишлено умъртвил 18-годишно момиче, като деянието е извършено по особено мъчителен за убитата начин и смъртта е настъпила на 19.01.2018г. – престъпление по чл. 116, ал. 1, т. 6, предл. 2 от НК.
Милан Й. и пострадалата се познавали отдавна,  но от 2014г. поддържали интимни отношения и дори имали намерение да заживеят на семейни начала. Често помежду им възниквали скандали, по повод на които се разделяли за неопределено време, после се събирали отново. 
На 12.01.2018г. обвиняемият и пострадалата се срещнали в заведение. След като изпил няколко бири, обвиняемият започнал да пие водка. Станал заядлив и се скарал с приятелката си. 
Около полунощ двамата напуснали заведението и тръгнали към дома на сестрата на Милан Й. По пътя между двамата отново избухнал скандал и двамата започнали да се обиждат. Обвиняемият започнал да удря силно пострадалата в областта на главата и в резултат на нанесените й удари тя паднала в безсъзнание на земята. Той се опитал да я вдигне, но не успял. Влязъл в дома на сестра си, помолил я за помощ, обяснявайки че приятелката му е паднала на улицата и си е ударила главата. Сестра му и съпругът й излезли на улицата и видели паднала на земята пострадалата, хванали я и я внесли в една от стаите на къщата им. Самият обвиняем заспал. По-късно била извикана Бърза помощ и полиция. 
Окръжен съд – Сливен е насрочил заседанието си за 21.06.2018г. 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ден на отворените врати в ОДМВР – Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!