Отличия за ямболски атлети в столицата


12/07/18 09:29:16коментари:0Отличия за ямболски атлети в столицата

Силни изяви регистрираха състезатели от ямболските клубове  „Радио 999“ и  "Тунджа" в приключилите в столица държавни първенства за мъже и жени и за момичета и момчета под 16 години.
 
Пламен Драганов от клуб "Радио999" е с две титли при момчетата – съответно на 400 и 800 метра като демонстрира още веднъж огромния си потенциал. Възпитаникът на Петрана Чамова направи много силно впечатление на специалистите. За отбелязване е и четвъртото място на друг атлет от "Радио 999" - Ивайло Москов, който е четвърти в шестобоя.
 
При момичетата под 16 години Християна Дичева от клуб "Тунджа" е  пета на 800м и втора на 400м. Треньори на Християна са Йордан и Галина Атанасови. В същите дисциплини силни изяви имаше и Паолина Иванова от "Радио999" -сседма на 800м и  бронз на 400м.
 
В щафетата на 4 по 100 метра отборът на "Радио999" в състав Ирена Георгиева, Дебора Денова, Паолина Иванова и Катерина Станчева се класирха осми. Катерина Станчева влезе във финал и е 11-та на скок дължина.
 
При жените Полина Тодорова от клуб "Тунджа" е втора на 400метра, а трета стана бившата и съотборничка Габриела Георгиева, която в момента се състезава за пловдивски клуб. Полина спечели титла в бягането на 800 метра, а в тази дисциплина трета е съотборничката и  Виктория Георгиева. Във финала влезе и друга състезателка от "Тунджа" - Деница Георгиева, която е осма. Щафетата на клуб "Тунджа" е четвърта на 4 по 400 метра, а съставът и бе Полина Тодорова, Весела Клещанова, Виктория Георгиева, Деница Георгиева.
 
Добре се представи и Георги Начев от клуб "Радио999" в тройния скок при мъжете. Възпитаникът на Петрана Чамова стана четвърти.

yambolsport.net 
КоментариСледвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


За броени часове служители от РУ Ямбол задържаха извършител на грабеж

Мъж заплаши с нож служителка на бензиностанция в Ямбол. Откраднал пари, цигари и лотарийни билети

Криминалисти на РУ-Сливен задържаха двама телефонни измамници от ямболско

Мария Косева – Кабиле: Хубавата маска е голямо въображение, търпение и парченце любов


Най-коментирани новини

В Бургас: Пак премахнаха незаконен бивак на роми от Сливен и Ямбол

КАТ започва засилени проверки на автобусите и товарните автомобили

УЧЕНИЦИ ОТ СЛИВЕН ОБЛАГОРОДЯВАТ УЧИЛИЩЕТО СИ ПО СВОИ ИНИЦИАТИВИ

Близо 3 млн. лв. струва интелигентната система на АМ Струма, която обаче не предотврати тежка катастрофа


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ