radio 999

Отличия за ямболски атлети в столицата


12/07/18 09:29:16коментари:0Отличия за ямболски атлети в столицата

Силни изяви регистрираха състезатели от ямболските клубове  „Радио 999“ и  "Тунджа" в приключилите в столица държавни първенства за мъже и жени и за момичета и момчета под 16 години.
 
Пламен Драганов от клуб "Радио999" е с две титли при момчетата – съответно на 400 и 800 метра като демонстрира още веднъж огромния си потенциал. Възпитаникът на Петрана Чамова направи много силно впечатление на специалистите. За отбелязване е и четвъртото място на друг атлет от "Радио 999" - Ивайло Москов, който е четвърти в шестобоя.
 
При момичетата под 16 години Християна Дичева от клуб "Тунджа" е  пета на 800м и втора на 400м. Треньори на Християна са Йордан и Галина Атанасови. В същите дисциплини силни изяви имаше и Паолина Иванова от "Радио999" -сседма на 800м и  бронз на 400м.
 
В щафетата на 4 по 100 метра отборът на "Радио999" в състав Ирена Георгиева, Дебора Денова, Паолина Иванова и Катерина Станчева се класирха осми. Катерина Станчева влезе във финал и е 11-та на скок дължина.
 
При жените Полина Тодорова от клуб "Тунджа" е втора на 400метра, а трета стана бившата и съотборничка Габриела Георгиева, която в момента се състезава за пловдивски клуб. Полина спечели титла в бягането на 800 метра, а в тази дисциплина трета е съотборничката и  Виктория Георгиева. Във финала влезе и друга състезателка от "Тунджа" - Деница Георгиева, която е осма. Щафетата на клуб "Тунджа" е четвърта на 4 по 400 метра, а съставът и бе Полина Тодорова, Весела Клещанова, Виктория Георгиева, Деница Георгиева.
 
Добре се представи и Георги Начев от клуб "Радио999" в тройния скок при мъжете. Възпитаникът на Петрана Чамова стана четвърти.

yambolsport.net 
КоментариСледвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


Инспектор от ОДБХ-Ямбол е задържан с подкуп

Президентът видя парадокс в номинацията на Младен Маринов за министър

АСАНСЬОР С РАБОТНИЦИ ПРОПАДНА В БУРГАС

Тунджански полицаи намериха откраднат трактор


Най-коментирани новини

Пет акта и 24 фиша при широкообхватен контрол на на територията на РУ-Тунджа

До 23 септември проверяват шофиращите с телефон в ръка

Президентът отрече да има война между институциите

АСАНСЬОР С РАБОТНИЦИ ПРОПАДНА В БУРГАС


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ