Обратно към категорията

Ексклузивни кадри от с. Шарково

   

Ексклузивни кадри от с. Шарково към 19:19 часа

Протестиращи само пред Радио 999: Спасете Странджа, елате и ни подкрепете! - ВИДЕО
Към 19:19 часа на 18-ти юли Радио 999 бе единствената медия, която бе допусната до барикадата от протестиращи, които пазят стадото на баба Дора. Към този момент животните са все още живи.
 
„Трябва да има евтаназия, тези животни трябва да бъдат убити, каза по-рано днес вътрешният министър Валентин Радев.”
 
Подкрепящите възрастната жена хора, казаха пред 999 че настояват да научат истината за случилото се със животните във всички останали села. Припомняме, че отговорните институции също потвърдиха липсата на информация и затруднената комуникация между тях и гражданите.
 
 „Зле съм! Всеки момент искат да дойдат и да убият животните ми! Призовавам целия български народ да дойде тук и да им докажем, че сме много силни и не падаме духом! Трябва да защитим животните от зверовете на България! Никога не бих си дала животните за убиване, не съм се съгласявала! Моля ви българи, помогнете!", каза баба Дора.
 
 
Протестиращите вече седми ден са пред къщата на баба Дора.
 
„Казват, че сме обиждали хора, че е имало насилие, че сме агресивни. Няма нищо такова. Никакви институции не са идвали при нас! Искаме да ги призовем да направят втори проби и да видят, че няма болест и не е имало зараза. Те не унищожават животните, а човешки животи. Унищожават Странджа. Сутринта магазинът беше затворен. Носят ни храна, вода, ядене а полицията спира хората, които искат да ни помогнат. Идват хора от цяла България. Ще останем до края. Елате и помогнете. Ако убият тези кози, ще убият тази жена!”, споделиха те.
 
 Подробности вижте в репортажа ни: 
 












Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ден на отворените врати в ОДМВР – Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!