Отломки от разрушавана сграда на “фирмата на кмета” паднаха върху движеща се кола


20/08/18 13:12:11коментари:6Отломки от разрушавана сграда на “фирмата на кмета” паднаха върху движеща се кола

Отломки от разрушавана сграда на “фирмата на кмета” паднаха върху движеща се кола

материал на вестник "Делник"
Отломки от разрушавана, но необезопасена сграда зад централната поща паднаха върху движещия се автомобил на общинския съветник Димитър Стоянов и за малко не го нараниха сериозно. Очевидци са снимали колата и падналата отгоре мазилка.
 
Инцидентът е станал около 14,30 часа на 19 август. Джипът на Димитър Стоянов е минавал край сградата на бившата поща и изведнъж отломки от разрушаваната от известно време сграда са паднали на предното стъкло и са го пукнали, а част от тях са влезли през люка вътре в колата и са засегнали и шофьора.
 
Веднага е подаден сигнал до 112, на място са пристигнали екипи на СПООР.
 
Причина за инцидента е необезопасеното разрушаване на сградата, за което от дни сигнализира Красимир Стойчев, но никой не му обръща внимание. Сградата е собственост на бившата фирма на кмета Георги Славов – „Баланс 37”, и никой не смее да провери как се разрушава и да санкционира работниците, за да не си навлече отмъщението на кмета. Формално Георги Славов вече не притежава нищо в тази фирма, първоначално я беше прехвърлил на брат си, защото като кмет няма право да участва във фирми. След това прехвърли част от неговите дялове на „дясната” си ръка в частния му бизнес – Галин Димитров, а след това я прехвърли изцяло на него.
 
За всички проверяващи обаче, повечето от които са назначени лично от кмета, тази фирма си остава негова и затова не смеят нищо да предприемат спрямо нея като санкции за неправилното събаряне на сградата без никакво обезопасяване.
 
Всичко това обаче рефлектира върху безопасността на гражданите и е истински късмет, че общинският съветник не е пострадал сериозно. Още повече, че при падането на мазилката колата е била в движение и е можело да катастрофира сериозно от стресовата ситуация.


Източник: Делник Коментари


ВЪХ | 21/08/18 17:55:29


Селян си беше - селян си и остана. Явно човека няма фб или не излиза навън, сигурно е в изолатор държан и няма достъп до хора. Ходи и питай, разпитвай, направи едно изследване за мнението на хората в града - кефи ли ги крадлив Жоро или не ги кефи. Аз от сега мога да ти кажа, ама напъни се свърши нещо. После пий една студена вода и бег да спиш под стола на кметя и да му ядеш сухара


до "селян" | 21/08/18 15:06:09


А ти от кое ядро си? Ядро "подкрепяй кмет"? Или ядро "затваряй си очите" за кражбите на кмета, че ще останеш без хранилка?


да да | 21/08/18 08:11:41


Защо не проверите кой продаде "Старата поща" на кмета и за колко. Къде рзботи сега човека, и от колко места пари взима. Какво се занимавите с тая постановка на съветника, иска да му възложат някоя обществена поръчка.


Ще видим | 20/08/18 23:31:37


Нека първо да си изясним дали наистина е инцидент, постановка или двойна игра. Ще стане ясно от действията му.


Хаха | 20/08/18 18:22:14


Много ми е интересно сега съветника Стоянов,който гласува каквото му се казва от Славов какво ще направи?Следвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


ШОФЬОР НАУЧИ ПРИ ПРОВЕРКА НА КАТ... ЧЕ Е ПОЧИНАЛ

ОБИРДЖИИТЕ НА ХРАМ СВ. ГЕОРГИ В ЯМБОЛ НЕДОВОЛСТВАТ ОТ ПРИСЪДИТЕ СИ

Съдебна санкция за община Ямбол, заради секретаря Кабрански

Ямболските коледари представят местния буенек в Рожен


Най-коментирани новини

Започва реконструкция на манастира край ямболското село Кабиле

18 юли 1331 г.: Ямбол най-после става трайно българско владение

АДФИ: Няма сериозни нарушения в болницата в Ямбол и Центъра за венерически заболявания в Сливен

5 години община Ямбол умува за паметник на Левски


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ