Ямболският драматичен театър "Невена Коканова" гостува в Търговище с "Мъжете предпочитат да излъжат"


11/10/18 11:15:00коментари:0Ямболският драматичен театър "Невена Коканова" гостува в Търговище с "Мъжете предпочитат да излъжат"

Ямболският драматичен театър "Невена Коканова" гостува в Търговище с "Мъжете предпочитат да излъжат". Пиесата на френския драматург Ерик Асус се поставя за първи път в България, информират домакините от драматичния театър в областния град. Нищо не е такова каквото изглежда и как да е иначе, когато за някои хора е жизнено важно да са винаги на границата на позволеното и непозволеното. Други пък си живеят вечно неудовлетворени от това, което имат. А трети се страхуват от мнението на другите толкова, че биха прикривали същността си до края на дните си. Дали това се отнася само за мъжете? Едва ли, но щом гледате комедията "Мъжете предпочитат да излъжат" ще разберете, че ако на лъжата краката са къси, то тя със сигурност е стоножка! - повдигат завесата на почитателите на Мелпомена от ръководството на театъра в Търговище. 
В ролите ще се превъплътят актьорите Йоана Буковска - Давидова, Георги Ружичка, Яна Бобева, Анатолий Ставрев, Галина Иванова, Волен Митев, Мария Панайотова. 
Билети за постановката, която ще се играе на 17 октомври, вече се продават на касите на Държавния драматичен театър в Търговище.
 
КоментариСледвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


За броени часове служители от РУ Ямбол задържаха извършител на грабеж

ВЯРВАМЕ В ДОБРОТО! МАДЛЕН ГЕОРГИЕВА ОТ ЯМБОЛ ИСКА ДА ПОМОГНЕ НА АБИТУРИЕНТИ В НУЖДА

ОТНОВО: 13 НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ СА ЗАДЪРЖАНИ ОТ СЛУЖИТЕЛИ НА ОДМВР-ЯМБОЛ

Какво ще е времето до края на февруари?


Най-коментирани новини

ГРАЖДАНИ: ВЪЗМУТЕНИ СМЕ! ОБЩИНАТА УНИЩОЖАВА ЗДРАВИ ДЪРВЕТА В ЯМБОЛ!

АКТУАЛНО: Безумни изисквания заради прането на пари вбесиха бизнеса

В Бургас: Пак премахнаха незаконен бивак на роми от Сливен и Ямбол

32-ГОДИШЕН ЗАГИНА ПРИ КАТАСТРОФА КРАЙ ЯМБОЛ


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ