Обратно към категорията

СПЕЦИАЛНА СРЕЩА С НЕОБИКНОВЕН АВТОР И ЧОВЕК! Токораз Исто идва в Ямбол на 4-ти ноември!

   

СПЕЦИАЛНА СРЕЩА С НЕОБИКНОВЕН АВТОР И ЧОВЕК! Токораз Исто идва в Ямбол на 4-ти ноември!

Стоян Цветкашки е автор на множество исторически романи, най-известни от които са поредиците "Ятаган и Меч", "Тангра" и "България". Той е авторът, който разказва нашата българска история по много по-различен начин от историците. Цветкашки пише книгите си под псевдонима Токораз Исто, който означава ТОзи, КОйто РАЗказва ИСТОрии.

"Българската история е изключително богата на достойни хора, чийто живот може да ни служи за пример и е достоен за подражание. Мен не ме вдъхновяват толкова видимите личности, владетелите, героите, а енергията, „светлината“ на народа.

Смятам, че историята е много важна за всеки един народ, защото без нея той никога няма да знае кой е, къде се намира, за какво се бори. Ако не познава историята си, народът не може да има и бъдеще. Реших да пиша не толкова, за да просветля миналото на българите, колкото за да можем да открием своето място в настоящето и бъдещето.

Днес за българите са най-страшните времена. Ние се намираме в началото на една битка и сме длъжни да победим и да запазим българите и България, както това са правели нашите предци. След като днес нас ни има, означава, че те са успявали, колкото и трудно да им е било. Вярвам в сила на нашия народ да се въздигне от пепелта и отново да възродим България!" , казва авторът. 
 
Освен писател, Стоян Цветкашки е създател и ръководител на школа по Да Дао - древно българско бойно изкуство.Да Дао е стил, изчистен от излишни условности и мистика, който учи, че истинският прогрес винаги се основава върху упорит труд, постоянство и стремеж към усъвършенстване. Освен боен стил Да Дао е и мощна система за самоусъвършенстване. 
 
Всеки, който иска лично да се срещне с автора може да го направи на 4-ти ноември, от 13:00 ч., в ресторант "Боровец" в гр. Ямбол.

Няма значение дали сте чели негови книги или не, доверете ни се, че си струва да се запознаете с труда му! Предстои специална среща с един необикновен автор и човек!
 
 
 
 
 
 
 
 





Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#2 Младши 05.02.2019 23:21

Това е поредния измамник,който представя турския бог Тангра за "Български".

 

 

#1 Диляна 03.11.2018 11:32

Поздравления за хубавата инциатива.Жалко че няма да можем да присъстваме.Не съм чела книги от този автор, не зная за какво се разказва в "Тангра", но отбелязвам,че Тангра няма нищо общо с историята на България и на Българите.Никога не е почитан като бог тук по нашите земи -няма нито едно доказателство за такъв култ.Но е чудесно да се говори за България, за българите и за нашата история.Още веднъж-поздравления за организаторите.Ще очаквам с интерес лайф или репортаж от събитието.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Продължава облагородяването на Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!