Обратно към категорията

Ямболският драматичен театър "Невена Коканова" ще представи втората си за сезона премиера

   

Ямболският драматичен театър "Невена Коканова" ще представи втората си за сезона премиера

Ямболският драматичен театър "Невена Коканова" ще представи на 16 октомври втората си за този творчески сезон премиера на пиесата "Не е вярно, но аз вярвам" от Пепино де Филипо. Италианската комедия, както и предишната пиеса на френския драматург Ерик Асус "Мъжете предпочитат да излъжат", се поставят за първи път у нас. 
Основният персонаж Джервазио Савастано, макар и проспериращ индустриалец, не желае да предприеме и най-малкото решение в живота си, без да се съобрази с всички възможни суеверия. Навсякъде и всичко около него е подчинено на безброй поличби и предзнаменования. Маниакалните му страхове са повод за комични недоразумения и проблеми с хората около него.
Преводът на пиесата е на Румяна Сарайдарова, режисьор - Владлен Александров, който за първи път работи с ямболската трупа. Сценографията е дело на Ванина Цендева. Ролите изпълняват актьорите Димитър Димитров, Даниела Райчевска, Вълчо Янев, Мария Панайотова, Капка Валентинова, Михаил Лазаров, Атанас Жеков-Кроко, Радослав Владимиров, Галина Иванова. 
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Две брутални убийства потресоха ямболски квартал
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!