Обратно към категорията

ОБЩИНА СТРАЛДЖА В ПОДГОТОВКА ЗА ПОСРЕЩАНЕ НА ЗИМАТА

   

ОБЩИНА СТРАЛДЖА В ПОДГОТОВКА ЗА ПОСРЕЩАНЕ НА ЗИМАТА

До края на м.октомври Община Стралджа ще сключи договор с фирма за снегопочистване, пръскане с луга и опесъчаване на основните пътища и улици и принадлежащата ІV-класна пътна мрежа. Със своя заповед кметът е разпоредил стартиране на процедурата за избор на изпълнител на дейност „Зимно поддържане“, което е част от подготовката за посрещане на зимния сезон.
Кметовете и км.наместници, ръководителите на фирми, учреждения и ведомства имат задължението да извършат необходимата дейност по подготовка на хората и окомплектоване на техниката, които ще работят при усложнени зимни условия. Конкретни в тази връзка са и задачите на началниците на РУ-Полиция, РС ПБЗН, ВиК, „Електроенергиен системен оператор“, РЗИ.
Назначена е комисия, която има за задача да провери техниката, почистваща ІV-класна пътна мрежа на територията на общината. Подготвя се организирано дежурство за следене нивото на реките, язовирите и хидротехническите съоръжения.
При опасност от наводнения, влошена пътна обстановка, снегонавявания, възникнали аварии в ел.захранването и водоснабдяването се подава информация по установения в общината ред.
 
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!