Наградиха най-добрите спортисти за 2018 г. на Спортно училище „Димитър Рохов“-Сливен


06/12/18 13:55:00коментари:0Наградиха най-добрите спортисти за 2018 г. на Спортно училище „Димитър Рохов“-Сливен

+снимки
С демонстрации по борба и акробатични съчетания премина тържествената церемония по награждаване на най-добрите спортисти и треньори на спортното училище за 2018 г.
„Нека тези награди Ви бъдат стимул да продължавате да се трудите и с постоянство да бележите още по-високи резултати, не само в спорта, но и в живота. Убедена съм, че днес Вашите треньори, родители и учители се гордеят с Вас“, заяви по време на награждаването заместник – кметът Пепа Чиликова.
За най-добър спортист по спортна акробатика за 2018 г. беше избрана Маринела Иванова която участва в тройка момичета заедно с Петя Георгиева и Гергана Калчева, републикански шампиони тройка жени, до 14 години, а треньор на годината Виолета Бинева.
При леката атлетика Орлин Орлинов получи купата за най-добър спортист, който е републикански шампион в дисциплината троен скок, юноши до 18 години. За треньор на годината беше обявен Атанас Иванов.
При борбата – свободен стил за най-добър спортист бе избран Жулиен Иванов – категория 75 кг, републикански шампион, 5-то място на Европейско първенство и пето място на Балканиада. За най-добър треньор на годината бе избран Тодор Кънев.
Васил Маринов беше отличен за най-добър спортист по вдигане на тежести. Той е републикански шампион за кадети до 17 години, кат. + 94 кг. Награда за най-добър треньор на годината получи Пламен Братойчев.
В спорта джудо Теодор Тодоров бе избран за най-добър спортист – трето място на Балканско първенство, юноши младша възраст, кат. 55 кг., а треньор на годината – Илина Стоянова.
За най-добър футболен отбор беше избран ОФК Сливен 2000 – юноши старша възраст – първо място на зонално първенство, член на елитната юношеска група, с треньор на годината Лъчезар Дойчев.
Купи на отличените спортисти връчи и заместник – областният управител Камен Костов, който беше сред официалните гости в зала „Васил Левски. На събитието присъстваха още многократната световна и европейска шампионка и олимпийска медалистка по борба Станка Златева, Ради Добрев - председател на Училищното настоятелство, експерти от РУО – Сливен, спортни деятели, родители, учители, ученици и треньори.
КоментариСледвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


ПОЛИЦИЯТА ИЗДИРВА МАРИЯН ТРИФОНОВ ОТ СЛИВЕН

МОТОПЕДИСТЪТ, ПОСТРАДАЛ ПРИ КАТАСТРОФА В ЯМБОЛ Е В РЕАНИМАЦИЯ

Само един кандидат за началник на РУО-Ямбол

ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ГРОЗИ ЗАПОДОЗРЕНИЯТ ЗА ЗВЕРСТВОТО В СОТИРЯ


Най-коментирани новини

ПОЛИЦИЯТА ИЗДИРВА МАРИЯН ТРИФОНОВ ОТ СЛИВЕН

Предвижда се изграждане на стена за катерене в спортна зала „Асеновец“ в Сливен

ПРОТЕСТ И КОНТРАПРОТЕСТ В КРУШАРЕ

Жегата подпали 600 дка сухи треви край боляровското село Воден


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ