Обратно към категорията

БЕЗ ТЕЖКИ ИНЦИДЕНТИ В НОЩТА НА СТУДЕНТСКИЯ ПРАЗНИК В ЯМБОЛ И СЛИВЕН

   

БЕЗ ИНЦИДЕНТИ В НОЩТА НА СТУДЕНТСКИЯ ПРАЗНИК В ЯМБОЛ И СЛИВЕН

Няма регистрирани инциденти на територията на област Ямбол през изминалата нощ, съобщи за 999 Татяна Павлова – говорител на ОД на МВР. Няма и сериозни нарушения на обществения ред. Превантивно край заведенията е имало полицейско присъствие.
И в Сливен няма регистрирани тежки инциденти в нощта на студентския празник. Това съобщи за 999 дежурният в ОД на МВР в града под Сините камъни. Студентите от сливенско са празнували основно в планинските хижи и хотели в местността Карандила.
Полицейското присъствие и в двете области остава засилено в рамките на акцията, разпоредена преди дни за 8-ми декември, която продължава и днес. Органите на реда проверяват за изрядни документи, спазване на ограниченията за скорост и шофиране след употреба на алкохол и наркотични вещества.










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Страхил 09.12.2018 15:21

"БЕЗ ТЕЖКИ ИНЦИДЕНТИ В НОЩТА НА СТУДЕНТСКИЯ ПРАЗНИК В ЯМБОЛ И СЛИВЕН" "Леки" явно е имало достатъчно. С така поднесено заглавие малко или много се внушава, че да има инциденти на студентския празник е нещо нормално. И сега трябва да настъпи удовлетворение, че ни се е разминало.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Трагедия в село Недялско
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!