Обратно към категорията

Започва поетапно продажбата на електронни винетки в пощенските станции

   

Започва поетапно продажбата на електронни винетки в пощенските станции

От 12.00 часа на 8 януари започва поетапно продажбата на електронни винетки за 2019 година в пощенските станции. Продажбата ще се извършва на каса в офисите на „Български пощи“ ЕАД в рамките на работното време на съответната пощенска станция. Монтирани са 160 терминала за самотаксуване за купуване на електронни винетки. От тях 32 машини са инсталирани на 14 гранични контролно-пропускателни пунктове, съобщават от агенция "Пътна инфраструктура". 
Това са: "Капитан Андреево" (7), "Дунав мост - Русе" (4), "Дуранкулак" (1), "Кардам" (1), "Гюешево" (3), "Олтоманци" (1), "Станке Лисичково" (1), "Златарево"(2), "Калотина" (4), "Кулата" (3), ГКПП "Капитан Петко войвода" (2), "Лесово" (1) ,"Брегово" (1) и "Връшка чука" (1). Апарат за е-винетки е инсталиран и в най-близката бензиностанция до ГКПП "Дунав мост 2" при Видин - "Съни ойл". Останалите 127 терминала са разположени в търговски обекти в цялата страна. На пунктовете "Калотина" и "Кулата" са разкрити гишета, на които влизащите в България шофьори могат да платят в брой за е-винетка. Такива гишета ще бъдат открити и на ГКПП "Дунав мост 1" при Русе, както и на първата бензиностанция на влизане в страната от ГКПП "Капитан Андреево" - "Лукойл", която е на около 1,5 км от самия граничен пункт. 
Към момента електронни винетки могат да бъдат купени на каса и платени в брой в Областните пътни управления, в офисите на мобилния оператор А1 и в клоновете на Easy Pay, както и чрез сайта www.bgtoll.bg, мобилното приложение и терминалите за самотаксуване.
 










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!