ПОДРОБНОСТИ ЗА ПОЧИНАЛИЯ В ДВОРА НА БОЛНИЦАТА МЪЖ


15/03/19 15:12:11коментари:0ПОДРОБНОСТИ ЗА ПОЧИНАЛИЯ В ДВОРА НА БОЛНИЦАТА МЪЖ

видео
42-годишен мъж почина в двора на ямболската болница, както ви съобщихме преди ден. Трупът бе намерен от посетители на болницата малко преди 8 сутринта на 14 март. Мъжът е без роднини и е живял при мизерни условия, разказаха негови познати. Те допълниха, че мъжът чиито инициали са С.В. не се е държал никога агресивно и не употребява алкохол. Други разказаха, че починалият е злоупотребявал и в определени състояния е ставал агресивен. Никой от неговите познати не пожела да застане пред камера и да разкаже за починалия. Една от версиите е, че на 13 март е доведен в Спешното отделение в тежко състояние, от където са отказали да го приемат, след което през нощта срещу 14 март е издъхнал в двора на болницата. Според лечебното заведение мъжът се е държал арогантно и е отказал да бъде прегледан. 
Случаят за пореден път повдига въпроса за липсата на социален център за бездомни и скитащи лица в Ямбол. А може би и за действията или бездействията на институциите в работата си с тази група хора.
 
В страната има действащи 13 центрове за временно настаняване на скитащи и бездомни хора. Такива приюти има в градове, които са в пъти по-малки от Ямбол. При тях местната власт е  съумяла да се справи донякъде с проблема, само тук нещата се случват бавно или не се случват, а хора умират по улиците.
Подробности вижте в репортажа:

Коментари


Иван | 18/03/19 16:00:36


Носят се слухове, че "лицето" е имало настойници които се разпореждат със средствата му и имота му, при това доста високопоставени в една администрация. Дано прокуратурата и съда си свършат работата, и да ги видим на топло тия!!!


Ямболия | 16/03/19 18:17:17


Човекът никога не употребяваше алкохол и в никакъв случай не беше бездомен. Просто не беше добре.


Свидетел | 16/03/19 15:22:09


Д-р Вълчев, знаете ли че "лицето" ме е употребявало никога алкохол, че "лицето" е недееспособно и по Ваши думи толкова "агресивно", че от агресия починало! Жалки сте и едва ли има някой който да Ви вярва на думите!


pirat | 15/03/19 19:32:11


Бог да се смили над душата му! Да се молим да ни подмине такава участ и да направим каквото трябва това да не се повтаря. И той вероятно е бил малко съкровище за родителите си, но как ли е протекъл животът му, за да го постигне тази участ. Колко ли самотен се е чувствал приживе и колко ли се е боял в самотата си в последните си мигове. Дано има прошка за безхаберната ни жестокост като хора уж във общност


кукуригуууууууу | 15/03/19 17:13:39


настройте хората да не пиянстват !Следвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


ИЗПЛУВАЛОТО ОТ ТУНДЖА ТЯЛО Е НА МУЗИКАНТА МАРИН ПЕТРОВ

*ТРУП НА МЪЖ ИЗПЛУВА ОТ РЕКА ТУНДЖА (ОБНОВЕНА)

Посрещане на първия пролетен изгрев на тракийското скално светилище край Ямбол

АКТУАЛНО: Нова ТВ официално е на Домусчиеви, КЗК одобри сделката


Най-коментирани новини

Магистрала "Тракия" става интелигентна срещу 7.2 млн. лв.

ОСТАВА БОЛЕЗНЕНА ТЕМАТА ЗА ЕВТАНАЗИРАНИТЕ ЖИВОТНИ В СЕЛО ШАРКОВО

ИЗЗЕХА ФАЛШИВИ СПОРТНИ СТОКИ

Разследват 30-годишен иманяр от село Раздел


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ