ПОДРОБНОСТИ ЗА ПОЧИНАЛИЯ В ДВОРА НА БОЛНИЦАТА МЪЖ


15/03/19 15:12:11коментари:0ПОДРОБНОСТИ ЗА ПОЧИНАЛИЯ В ДВОРА НА БОЛНИЦАТА МЪЖ

видео
42-годишен мъж почина в двора на ямболската болница, както ви съобщихме преди ден. Трупът бе намерен от посетители на болницата малко преди 8 сутринта на 14 март. Мъжът е без роднини и е живял при мизерни условия, разказаха негови познати. Те допълниха, че мъжът чиито инициали са С.В. не се е държал никога агресивно и не употребява алкохол. Други разказаха, че починалият е злоупотребявал и в определени състояния е ставал агресивен. Никой от неговите познати не пожела да застане пред камера и да разкаже за починалия. Една от версиите е, че на 13 март е доведен в Спешното отделение в тежко състояние, от където са отказали да го приемат, след което през нощта срещу 14 март е издъхнал в двора на болницата. Според лечебното заведение мъжът се е държал арогантно и е отказал да бъде прегледан. 
Случаят за пореден път повдига въпроса за липсата на социален център за бездомни и скитащи лица в Ямбол. А може би и за действията или бездействията на институциите в работата си с тази група хора.
 
В страната има действащи 13 центрове за временно настаняване на скитащи и бездомни хора. Такива приюти има в градове, които са в пъти по-малки от Ямбол. При тях местната власт е  съумяла да се справи донякъде с проблема, само тук нещата се случват бавно или не се случват, а хора умират по улиците.
Подробности вижте в репортажа:

Коментари


Иван | 18/03/19 16:00:36


Носят се слухове, че "лицето" е имало настойници които се разпореждат със средствата му и имота му, при това доста високопоставени в една администрация. Дано прокуратурата и съда си свършат работата, и да ги видим на топло тия!!!


Ямболия | 16/03/19 18:17:17


Човекът никога не употребяваше алкохол и в никакъв случай не беше бездомен. Просто не беше добре.


Свидетел | 16/03/19 15:22:09


Д-р Вълчев, знаете ли че "лицето" ме е употребявало никога алкохол, че "лицето" е недееспособно и по Ваши думи толкова "агресивно", че от агресия починало! Жалки сте и едва ли има някой който да Ви вярва на думите!


pirat | 15/03/19 19:32:11


Бог да се смили над душата му! Да се молим да ни подмине такава участ и да направим каквото трябва това да не се повтаря. И той вероятно е бил малко съкровище за родителите си, но как ли е протекъл животът му, за да го постигне тази участ. Колко ли самотен се е чувствал приживе и колко ли се е боял в самотата си в последните си мигове. Дано има прошка за безхаберната ни жестокост като хора уж във общност


кукуригуууууууу | 15/03/19 17:13:39


настройте хората да не пиянстват !Следвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


Един златен, два сребърни и един бронзов медал за малките грации на Ямбол

Петима лекари са обвинени за източване на над 120 хил. лв. от НЗОК

Хванаха шофьор на автобус, превозващ работници, да управлява след употреба на алкохол

Ямболски каратист със сребро от европейското


Най-коментирани новини

Един златен, два сребърни и един бронзов медал за малките грации на Ямбол

Петима лекари са обвинени за източване на над 120 хил. лв. от НЗОК

143 години от Бояджишкия бунт

Попътен вятър към бъдещето в океана на живота, дръзки мореплаватели!


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ