ЩЕ ОСТАНАТ ЛИ СЕЛАТА БЕЗ ТРАНСПОРТ ОТ 1 МАЙ?


16/04/19 13:58:11коментари:0ЩЕ ОСТАНАТ ЛИ СЕЛАТА БЕЗ ТРАНСПОРТ ОТ 1 МАЙ?

видео
На 1 май изтичат договорите за междуселски транспорт. До това се стигна след решение на община Ямбол. От началото на следващия месец за линиите между селата ще отговаря община Тунджа. На този етап се очаква съгласуване на разписанията и линиите в градската община, което веднъж вече е отказано. То се изисква от Областната управа, за да се  събере транспортната комисия за утвърждаване на схемата за превози. 
И докато траят тромавите административни процедури, времето минава. А дали това създава реална опасност селата да останат без транспорт от 1 май? От община Тунджа се надяват да няма прекъсване на услугата, но всичко зависи от действията на Ямболската община.
Очаква се от началото на май настоящите изпълнители на линиите да продължат до обявяването на конкурс. В условията му ще бъдат заложени промени както на разписанията, така и в цените.


Коментари


ненко | 12/04/19 08:47:12


реално няма истинска нужда от селски транспорт, при наличие на толкова много лични автомобили и нелегални "таксита"


Възмутен селянин | 10/04/19 13:09:28


Според мен лично кметовете на двете общини не стават за нищо друго освен да крадат. Минаха над 5 месеца от както общ. Ямбол прехвърли линиите на общ. Тунджа- и от тогава нищо не се е напрвило. Само далавери са им в главата и на двамата кметове. Бог забавя,но не забравя.Следвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


ИМА ЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В ОБЩИНА ЯМБОЛ?

ГАЛЕРИЯ "СТОЙЧЕВ" ОТБЕЛЯЗВА ЮБИЛЕЙ

МЛАДИ МЪЖЕ СПАСИХА КУЧЕ ОТ УДАВЯНЕ И ОТКРИХА СОБСТВЕНИЦИТЕ МУ

Велика сряда е


Най-коментирани новини

ОДМВР: Пешеходните пътеки в Ямбол не отговарят на наредбата

Кметът на Тунджа: Община Ямбол създава неудобства с транспорта!Междуселищните автобуси вече няма да спират на спирки в рамките на града

Отново сериозно поскъпване на бензина

СЛЕД ПРОТЕСТИТЕ: ПРЕРАБОТВАТ СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ