Обратно към категорията

Санирането на още един жилищен блок в Сливен стартира днес

   

Санирането на още един жилищен блок в Сливен стартира днес  Днес стартира санирането на блок № 1 в кв.„Клуцохор“. По време на срещата си с жителите кметът Стефан Радев пожела на всички добро взаимодействие в строителния процес, търпение и толерантност, за да може след приключването на строителните дейности да се поздравят с изцяло обновена и отговаряща на всички европейски критерии сграда. С обновяването жилищните блокове се осигуряват по-добри условия на живот на гражданите, топлинен комфорт и по-високо качество на жизнената среда в Сливен. 
Това е 30-ят поред блок, който ще бъде обновен по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в Сливен от общо 51. Предстои да бъде извършена топлоизолация на външните стени, хидро и топлоизолация на покрива, ламаринена обшивка и гръмоотвод, както и подмяна на вратите на входовете. Дограмата на жилищата и общите части, която не отговаря на изискванията за енергийна ефективност, също ще бъде сменена.
Изпълнител на обекта ДЗЗД „Елдет“, а строителният надзор ще извършва „Консорциум Мултиплекс инженеринг – Лайф Енерджи“ ЕООД. Предвижда се той да бъде завършен в рамките на 178 календарни дни.
24.04.2019 г.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!