Обратно към категорията

"ПРАЗНИЧНО": В ДЕНЯ НА ЯМБОЛ РЕКА ТУНДЖА ОТНОВО СМЕНИ ЦВЕТА СИ...

   

видео
В Деня на Ямбол река Тунджа отново смени цвета си. От любителско видео, изпратено до 999 става ясно, че течност със светъл цвят е изпусната в реката. Хората за пореден път си задават въпроса, защо въпреки десетките сигнали към институциите, каквито и ние като медия сме подавали, остават нечути и мерки не се вземат. Ако и вие станете свидетели на нередност, свържете се с нас.




Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#4 Страхил 18.06.2019 15:06

"И няма как общината да отделя от бюджета си за неща, които са ангажимент на държавата. " И държавата ли ще организира почистването от тинята на бетонираната част край градината? Или пък да покрие с капаци кюнето мръсен канал?

 

 

#3 Станислав Ангелов 18.06.2019 09:45

Точно така. Това не е ангажимент на общината, но от радиото незнаят това и се опитват всячески да атакуват общината и в частност Г.Славов


#2 образ безподобен 18.06.2019 05:19

Принципно съм съгласен със Страхил за поостарелите групи и за елементарния стремеж на кмета да отклонява и замазва гафове със зрелища. Но за уточнение трябва да кажа, че грижата за реката не е общинско задължение. И няма как общината да отделя от бюджета си за неща, които са ангажимент на държавата.

 

 

#1 Страхил 17.06.2019 15:13

Е-е-ех, ако тези към 2 милиона, дадени през последните години за поостарели музикални групи бяха похарчени за река Тунджа...


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Интервю с баба Дора от с. Шарково
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!