Обратно към категорията

МОТОПЕДИСТЪТ, ПОСТРАДАЛ ПРИ КАТАСТРОФА В ЯМБОЛ Е В РЕАНИМАЦИЯ

   

МОТОПЕДИСТЪТ, ПОСТРАДАЛ ПРИ КАТАСТРОФА В ЯМБОЛ Е В РЕАНИМАЦИЯ

видео

Мотопедистът, пострадал при катастрофата в Ямбол в петък вечерта (16 август) остава в реанимация. Той е на 51 години. Състоянието му е тежко, с опасност за живота. Мъжът има травма на мозъка, множество кръвонасядания и лицево-челюстна травма, научи 999 от свои източници.

Частично станаха ясни и подробности за инцидента: Лек автомобил „Рено“, управляван от 20-годишен мъж се е движил по ул. Преслав в посока Център. При пресичне на кръстовището на площад Боровец се сблъсква с мотоциклета, който се движел по ул. „Д. Благоев“ в посока бившата Зъболекарска поликлиника. Информацията на 999 потвърдиха от ямболската полиция. Пробата за алкохол и наркотични вещества на шофьора на колата е отрицателна. Взета е кръвна проба и на мотопедиста.

Все още не е ясно дали и кой е отнел предимството за преминаване през кръстовището.

Припомняме, че инцидентът се случи  около 19:30 часа на 16 август. Репортер на 999 видя, че спешният медицински екип дойде след 5 минути от подаването на сигнала. Движението в района беше затруднено. От видеото се вижда, че след като в линейката бе качен пострадалия, тя потегли с отворена задна врата.
Екип 999








Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 нерон 18.08.2019 08:11

регулирането на движението в целия град се нуждае от промяна ! Трябват светофари на Търговска и Милин камък , кръгови на изхода на Ямбол в посока Сливен и Елхово , както и на Крайречния и Търговска и всички кръстовища да бъдат ДОБРЕ осветени


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Да сбъднеш мечта!
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!