Обратно към категорията

ЛИНЕЙКА ПОТЕГЛИ С ОТВОРЕНА ЗАДНА ВРАТА С ПАЦИЕНТ В НЕЯ

   

ЛИНЕЙКА ПОТЕГЛИ С ОТВОРЕНА ЗАДНА ВРАТА С ПАЦИЕНТ

видео
В петък, 16 август, ви разказахме за катастрофа, станала в района на площад Боровец. Там се сблъскаха лек автомобил и мотопед. При инцидента пострада мотобедистът. Тогава свидетели разказаха, че спешният екип е дошъл на петата минута. 
Във видеото (под текста), обаче се вижда, че след като пациентът е качен в линейката автомобилът потегля, а задната врата се отваря в движение. Това предизивка множество коментари в социалната мрежа.
От Центъра за спешна медицинска помощ в Ямбол предизвикаха вътрешна проверка по случая, след запитване на 999. От там обясниха, че подробно е разпитан екипът, обслужил случая. Според разказите им, при тръгване на колата медицикът, возещ се при пациента е затворил вратата малко след като линейката е потеглила.
От Спешния център признаха, че автопаркът им е сравнително остарял и амортизиран, но уточниха че това няма общо със ситуацията. В Центъра е получено писмо, че в най-кратки срокове на Ямбол ще бъде предоставен нов реанимобил, тъй като един е на ремонт, след като при катастрофа джип го обърна на пътя.
Екип999
 











Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!