radio 999

Конкурси и кандидати за директори и юрисконсулти в община Ямбол


05/03/12 08:33:12коментари:0Конкурси и кандидати за директори и юрисконсулти в община ЯмболЕксобщинският съветник от СДС Илиян Попов и Яна Гавова са кандидатите, допуснати до конкурс за длъжността директор на дирекция "Териториално устройство и строителство в община Ямбол".

Още един конкурс - за длъжността началник сектор "Превенция и опазване на обществения ред" (СПООР) отчита първият си етап. Допуснати до интервю са две дами - Маруся Иванова и Мария Караиванова. Не е допуснат Диян Кръстев, с мотив, че представените документи не отговарят на специфичните изисквания, посочени в обявата за длъжността. И за двете места интервютата ще са на 15 март.

Два нови конкурса обявява община Ямбол. Те са за главен юрисконсулт в дирекция "Правни дейности и канцелария" и юрисконсулт в сектора за подпомагане работата на ОбС. И двата казуса изискват две години трудов стаж или ранг ІV младши. За втората длъжност се изисква и кандидатът да има една година на ръководна или експертна длъжност в общинска администрация или друга териториална администрация.

Източник: в-к "Делник"
КоментариСледвайте ни във Фейсбук

Най-четени новини днес


Ваканции и изпитни дати през Новата учебна година 2016/2017

Пръскания против комари и бяла американска пеперуда в Ямбол

Финално занимание в Лятно училище по плуване - Ямбол 2016

Сакар отново гори, пътят Харманли-Маджарово е затворен


Най-коментирани новини

Пресконференция с Даниел Асенов и Димитър Мутафов

Един град ученици избяга от България

Къде ще са без вода в Ямбол днес

Само от три чешми в Стралджанско водата става за пиене


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ