Обратно към категорията

НА ИЗЛОЖЕНИЯ В САЩ И В ИЗРАЕЛ С ЯТПП

   

Н А ИЗЛОЖЕНИЯ В САЩ И В ИЗРАЕЛ С ЯТППЯмболската ТПП чрез Търговското представителство към Посолството на САЩ в България има удоволствието да покани представители на ямболския бизнес да се включите в делегацията за делово посещение на франчайзинговото изложение в Ню Йорк. http://www.ifeinfo.com/ . Изложението ще продължи от 15 юни до 17 юни, и се планира организиране на делегация, която да го посети.
В Ню Йорк ще бъдат представени близо 100 индустрии от франчайзинговия сектор, като изложители ще бъдат повече от 450 бранда – предимно малки и средни бизнеси, успешни на пазарите по цял свят. Предимство ще бъде дадено на американските франчайзодатели, които ще демонстрират своите продукти, оборудване, технологии и услуги.
Българските делегати ще имат възможността да се срещнат с американски франчайзодатели; да дискутират продуктите/услугите; да договарят и обсъждат стартирането на нови бизнеси, както и придобиването на франчайзингови права за България.
Пътуването ще бъде организирано от туроператора Premier Tours с предложен маршрут, хотели и цени.
Хотелското настаняване в Ню Йорк е за периода 14-18.06.2012 /четири нощувки/ и в Маями, Флорида - /три нощувки/ 18.06- 20.06.2012
Пакета включва: самолетни билети по директни полети на Бритиш Еъруейс с включени летищни такси; вътрешен полет Ню Йорк - Маями с включени летищни такси; нощувки в двата града; трансфери летище – хотел – летище за Ню Йорк и Маями. Допълнително ще се обсъдят и туристически посещения в двата града. Срок за заявки – 20 април 2012 г.

§§§

Българската търговско промишлена палата организира посещение и предлага на представителите на ямболския агробизнес включване в представителна делегация на изложението АГРИТЕХ в Израел в периода 15 – 21 май 2012 година. Изложението се провежда на всеки две години като обхваща и показва най-новите тенденции във всички сектори на селското стопанство и е водещо световно събитие в областта си. Пакета на деловото предложение включва самолетни билети, трансфери, настаняване в първокласен хотел, придружаване по време на изложението, делови контакти и партньорски срещи, посещение на светите места , исторически и природни забележителности.
Включване в делегацията – до 20 април 2012 година.

За информация и контакти – Ямболска ТПП, Ямбол ул. Г С Раковски 1, тел. 046 662939


 










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!