radio 999

ОРГАНИЗИРАТ ПРОТЕСТ И В ЯМБОЛ


03/07/13 08:42:11коментари:107В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА ОРГАНИЗИРАТ ПРОТЕСТ И В ЯМБОЛ Призив към организиран протест в Ямбол, вече е публикуван в социалната мрежа. Събитието е озаглавено "ПРОТЕСТ В ЯМБОЛ СРЕЩУ КОРУМПИРАНАТА, ПАРТИЙНА ОЛИГАРХИЯ НА БЪЛГАРИЯ!". В обръщението пише:

„Граждани на Ямбол, да излезем на протест и да покажем на управляващите, че и в градовете на провинцията гневът от унищожителното управление на олигархията е съвсем реален! Да не им позволяваме самодоволно да казват само „софиянци” са срещу нас!

Защото ние не желаем да ни крадат, да тъпчат закона, да ни лъжат в очите самодоволно и в същото време да ни наричат лумпени, когато надигнем глава! Искаме мажоритарни избори, премахване на депутатския имунитет, искаме законът да важи за всички по равно!”, пише в обръщението.

Присъединилите се към групата засега са едва 29-тима.


Както радио 999 вече съобщи 20-тина ямболци се събраха в понеделник привечер пред Съдебната палата, за да подкрепят продължаващия близо три седмици протест срещу правителството в столицата. Според участници в групата инициирането на срещата и шествието след това е било спонтанно, без предварителна разгласа.
Те преминаха покрай Съдебната палата, Безистена, по ул. „Раковски” и спряха пред сградата на общината. Част от участниците бяха дошли с децата си по примера на протестиращите в столицата и развяваха български трибагреници. Виждаха се и няколко плаката с популярни вече призиви от столичните протести.


Поканата за следващия протест е за четвъртък, от 19 часа, пред Община Ямбол. 
Коментари


бай Иван | 07/07/13 19:36:19


Викам,този спор да го спрем,кой ляв,кой десен добре,ама за България е зле.Вий не виждате ли,очи нямате ли,всичко краде и краде,тези честните ги няма ,който дойде ще е все същата.


Стефанов | 04/07/13 16:41:51


Контрапотестиращ в блотото ни набутаха всички които ни управляваха през тези 24 години, бъди точен.


Мурджев | 04/07/13 16:39:32


Как се кефят само че тук народа си изпуска парата.
Обаче довечера като си пишете докладите имайте предвид всичко споделено тук, че вече не се търпи прецакването на народа!


Николай | 04/07/13 14:46:23


Тоше кажи на тези дето ти плащат да се излагаш като кифладжия да си пият хапчетата, че са полудели съвсем, вече искат и танковете срещу народа да хвърлят. А онзи дето е подсигурител на кворум, онзи идиот дето влиза в Парламента с оръжие и прави граждански арести той от много време е спрял да си пие хапчетата. Червените искат да направят цялата страна лудница. От нас зависи да ги спрем и да ги изпратим където им е мястото. Айде пий една студена вода, че умствено си голя вода!


контрапротестиращ | 04/07/13 14:12:44


Протестиращи:
- Не може да сваляме правителството на една седмица. Това за мен е недопустимо. Тъй като живеем в модерни времена и явно днес модерното е протестът и с това се изказва личното мнение, затова съм тук - да подкрепя правителството на Орешарски.
- Аз съм икономист по професия и смятам, че той може да измъкне държавата от това блато, в което ни набута ГЕРБ. Да го оставят да работи, защото то е експертно правителство и може да покаже и да изведе България на по-висок етап от развитието й. Не може още от първия ден - не са започнали да работят и искат оставката им. Нека да ги оставим да видим какво могат да направят, ами поне да се даде шанс поне до догодина, когато са европейските избори, когато да се направят поне две в едно.
- Аз съм тук днес, защото подкрепям Пламен Орешарски. Аз нито съм глупав, нито съм ниско образован, нито съм грозен. По този начин обиждат много голяма част от българското население.
- Вярвам в Орешарски, вярвам в неговия кабинет. Би било разумно дори и медиите да имат чувството, че също не са идеални, че също трябва да проявят скромност и обективност.нако | 04/07/13 11:21:33


Ники добре го каза приятел "общество със свободен пазар" не търпи търтеи!
Дего този свободен пазар бе монче?
Заради липсата на свободен пазар сме на на това дереже и хората си хвърлят доматите. Това е в основата на протеста! Вилнеят шуробаджанашки монополи! Но ентелигентите с мазни шлиферчета не разбират това, жалко!


тошо | 04/07/13 11:16:00


Николай пий си хапчетата, че много се нервира! Не разделяй хората по партйна принадлежност. Колкото до дясното и лявото, нали знаеш кой поръчва музиката?


Атанасий | 04/07/13 00:35:57


Мда каквито родителите, такива и чадата. Комунистите избиваха и затваряха християни от всички клонове на църквата, крадаха и избиваха народа, сега техните деца продължават пъкленото им дело.
Образ безподобен добре ли е човек да убива, да краде и да пожелава имота на ближния си?
Ако Бог е дал ум и способност на даден човек да се замогне трябва ли тоталитарната държава с данъците си да го краде?
Социализма е проклета идеология и всички които я изповядват са жертви, но носят и отговорност.
Дясното е основано на Божия обективен, вечен Закон и затова ще надживее и последните остатъци от социалистическия експеримент.
Ти на коя страна искаш да бъдеш? На престъпниците или на порядъчните?
Можеш да видиш ясно връзката между Библейския морал и капитализма в труда на Макс Вебер "Протестантството у духа на капитализма" Въпреки, че там автора конкретизира за Протестантската общност тези изводи са валидни за християнството като цяло.


Николай | 04/07/13 00:18:59


Калъпчо, тухличке в стената, на теб не ти е дадено явно да схващаш реалностите, не се напъвай излишно!
Социалистическото ти мозъченце е станало рудиментарен орган, нали се сещаш поради липса на употреба. Свикнал си свише по телевизорчето да ти наливат мисли и команди.
Събитията, които се случват през последните 20 дни в България са твърде сложни за теб да ги осмислиш. Затова си зяпай да ти сдъвкват информацийката добре да не се задавиш с нея.
Очичките ти и те са рудиментарен орган да не говорим за съветта.
Те такива малоумки няма как да виреят в едно нормално общество, затова беснееш днес и риташ срещу остена и като магаре на мост си се запънал в глупостта си.
Такива търтеи в едно общество със свободен пазар не могат да виреят затова драпат за социалната си държавица. Мизерните подаянийца са всичко за теб нали драги калъпчо?


Николай | 04/07/13 00:01:56


Образ безподобен явно си поредното превъплъщение на някой болен комунистически мозък.
Хич не си безподобен ами си в калъпа на месомелачката. Стандартен тъп и упорит комунист.
Нищо оригинално, нищо свежо, няма и как да очакваме от бедни интелектуално хорица като социалистите-реалисти. Те си знаят едно и си баят едно.
Червенотиквеничковчетата са си червенотиквиничковчета.
Само не разбрах какво ти говорят заздичките т.е. телевизорчето ти ляв ли си аджеба или ултраляв? На Елтън Джон ли си фен или на Азиз?


Николай | 03/07/13 23:52:13


Абе образче, образованийце, твоя акъл комай недостига да вденеш що е ляво що е дясно защото комунистическата тухларна те е направила просто още една тухла за стеничката на срама. Ти за акъла на другите е смешно да говориш като демонстрираш тотално малоумие. Кога ще вземеш да попрочетеш малко книжки?
Кухата ти лейка не схваща от ирония, аз те иронизирам а ти си фантазираш че си ме въртял да съм си кажел. Ей то туй комунистите жележни бате, ама железни! Тъпигьози безподобни. Ти четеш постингите както гявола Евангелието и виждаш не каквото пише а каквото глупавата ти главица иска да прочете. Аз на свинете ли да си хвърлям скъпоценните камъни бе джанъм на дървена комунистическа чутура ли да обяснявам какво трябва да правят нормалните хора след като свялят тези дет ти плащат стинги да се излагаш по форумите?
Смехотворни писачо, и да ти обяснявам няма да го схванеш защото си повреден от годинките пребиваване в системата на злото.
На теб ти говорят звездите и такива земни неща като политика и икономика не подбираш. Оти да се хабим като тъпоумката няма да схване нищо.
С който трябва се обсъжда а на таквиз типигьози с червени връзчици се показва малоумието им.
Чернобил чернобил такива големи тикви като вас е народил дето ги мачкат и те мазохистично обичат да лижат подметките на червените другари!
Вие сте хора без капка достойнство защото сте писачи за жълти стинки за да обслужвате банндитите по върхушката.
Дадоха ли ти хонорарчето днес?


образ безподобен | 03/07/13 23:25:08


Да плаче ли човек, да се смее ли...?!
Семинар на тема: Къде е дясното? И какво е то? И след като никой не го виждал у нас, как аджеба да го разпознаем?
Лектори: младши Николай - с пяна на устата, но с малко акъл в главата и Атанасий Богослов - с дясна ръка кръстещ се, затуй за свят човек имащ се.:)
Извинявайте, мили четящи! Нямаше повече да пиша, ама като се появяват такива уникални лауреати...:) То Чернобил имал много проявления, бе!Атанасий | 03/07/13 22:15:22


Виждам тук, че има неразбиране на дясната идеология от социалистите искам да поясня нещо много важно.
Дясното се гради върху трансцедентните и исторически ценности на християнството.
Затова в него има витална сила да побеждава всички свои нравствени и идеологически врагове. Тъй като християнството е градяло и възстановявало цивилизацията след най-различни варвари (в това число и червените варвари) то и дясното надживява всички антихуманни идеологии и диктатури.
Така че и след тези червени варвари ще възстановим нормалния живот.
Дясното се основава на Божия Закон изразен в 10-те Заповеди и Казусните закони дадени от Бога на светия Пророк моисей.
Комунизма от друга страна нарушава Божия Закон още по отношение на 1-та Заповед. и се стигне до 10-та.
Затова комунистите са богопротивници и социализма няма да успее.
Боже пази България от злото на червената чума!


Бай Ганьо | 03/07/13 21:51:54


Бреййййййййййййй в това форумче много левичарски боклук гледам се е насъбрал брей, брей!
Тез,последните избори ще каже човек, че аз съм ги организирал, дойдоха селските хитрици и интересчии пак на власт!
Брех брех няма оправия с червената пумия!


Николай | 03/07/13 21:35:21


Следващия ник давай давай че нещо все не върви остроумието на социалистическото ти малко и гладичко мозъче!
Нали вярвате, че сте произлезли от маймуни, то вашите водачи го доказват всеки ден а и вие писачите гледам добрв им подражавате на маймуни сте се превърнали за жълти стотинки. Голям цирк, голяма излагация!
45 години народна власт, 45 години Цирк, нали така беше Тоше?
Вие сте за съжаление вашите водачи се изметнаха от марксизма и на ваш гръб станаха милионери а вие ги защитавате. Много нагла е вашата червена върхушка за какво равенство ви говори и вие зяпате и мухите лапате? Вие за жълти стотинки достойнството си продавате а те си живуркат в разкош и си ви презират. Ние десните хора сме с друго мислене, за нас богатството не е табу, не е грях, който е кадърен и трудол'бив инициативен и креативен, нека богатее. При нас няма характерната за вас социалистите завист.
Ние желаем да служим на хората а вие искате да ги ограбвате, заробвате и убивате, защото това е същината на вашата социалистическа зла утопия!


Николай | 03/07/13 21:20:08


Тощо с този промит и вкаменен мозък не мойш разбра бате. Няма как по-простичко да ти го обясня, че си се сбъркал генерално за дясното и лявото. Социализъма не го е имало и дай Боже никога да го няма. Имаше една тиранична диктатура на крадци и убуйци подплатена с Марксистко Ленинистка идеология.
Много си сбъркан ама генерално! А дясното бате не мойте го унищужи. Колкото и да се напиняте няма как да стане това.
Много тъпи червени парчета сте явно и не мкожете да схванете реалността!
Айде сменяй ника сега, само да не сбъркаш реда!


Николай | 03/07/13 21:14:40


Тошо, Тошо сбъркал си се много лошо!
По твоята абсурдна логика всичките другари от ЦЙ на БКП, които ограбиха България до и след 1989 г. са най-десните. Това обаче няма общо с действителността. Дясното няма много общо с подобни глупави твърдения.
Тошо личи си че си с промит от социализма мозък.В нормалния свят (където социализма е екзотичен) всеки трудолюбив и пестелив човек живее нормално.
Тошко африкански, да ти кажа дясното е по-скоро свързано с минимална намеса на държавата в икономиката и с ниски данъци. Лявото респективно е плановата икономика на модела СИВ опита на държавата да регулира максимално живота на гражданите.
Дясното е даване на свобода на личността да се развива икономически и социално.
Социалистите са крадци, които вземат от креативните и пестеливите и предприемчивите за да ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯТ БЛАГАТА към мързеливите.

Десния в убежденията си човек става богат или по наследство или чрез усилен труд и спестовност а левичаря само и единствено чрез насилие и кражба от трудол'юбивите. Българските комунисти са доказателство за това.


тошо | 03/07/13 21:14:26


Николайчо социализма свърши отдавна каквото имаше за разграбване се разграби, но дясна партия с бедни и гладни интелектуалци не моиш напрай.


Николай | 03/07/13 21:04:45


С кой ли нов ник ще влезе сега писача на велики бисери във прослава на загнилия социализъм?
Винаги съм твърдял, че човек трябва да е с много болен мозък за да вярва в заблудите на социализма, този тип тук, дето си сменя час по час никовете показва колко болни умствено са социалиатите.
Приятел, колко личности живеят в теб?
юКак е Наполеон? Чувал ли си се скоро с Юлий Цезар?
тошо | 03/07/13 20:59:47


Приятел каквото и да приказваш в дясното трябва да стоят богатите чийто е капитала!


от Николай | 03/07/13 20:58:57


Безименни човече, не знам какво си видял , къде си видял и кога си видял. Явно и ти имаш проблем с виждането си. Такива тъпи клишета не знам на кого биха привлекли вниманието. Много тъпи парчета сте явно тези, които за стотинки продавате съвестта си и лижете подметки (да не се изразя и по-грубо) толкова да сте еднообразни, че е ясно за всеки че един и същи болен мозък си сменя никовете и като се изложи с един ник си мисли друг. Жалка и тъпа картинка си!
Колко стотинки ти дадоха като подаяние да пишеш тук?


Николай | 03/07/13 20:52:33


Наблюдател, явно имаш пробл;ем с наблюдението. Няма как отроци на комунистите част от червената мафия (на едно от многото и подразделения) да покровителстват, да покриват или да имат каквото и да е общо с автентичното дясно. Явно нямаш идея какво е дясно и на какви ценности то се гради!
Комунисти и отрочетата им дясно не могат да правят!
Трябва да попрочетеш малко история, малко книги за да схванеш що е дясно.
Има достатъчно компетентни и почтенни хора, с десни убеждения за да са в съустояни да възстановят България след бандитското управление на ГЕРБ и БСП.
Тепърва дясното в България набира сила тъй като свободата е естествена и сладка и никакви промити мкозъци и платени писачи не могат да я възпрепятстват .


до николай | 03/07/13 20:49:29


пфу креативни и инициативни, видяхме докъде я докарахте


наблюдател | 03/07/13 20:37:52


Добре Николай, разбрах те!
А дясното пространство ще е истински дясно когато го покрие партия на олигарсите т.е. на новите богати хора. Тогава дясното ще е присъщо на цивилизованите общества, които имат истински ценности и "буржоазни" партии, комай!
Чао!


Николай | 03/07/13 20:12:28


Наблюдателче, живееш явно в свой измислен свят породен от пожелателното ти мислене. Бъркаш желанията си с реалността. В твоя свят може да няма ляво и дясно , но в реалността те съществуват и винаги ще съществуват. На пук от кукловодите ти дясното се освобождава от комунистическите навлеци. За разлика от дивия антиеастествен социализъм дясното е присъщо на цивилизованите общества, които имат истински ценности!
Баронеса Маргарет Тачър беше права, че социалистическите държави са си избрали най-дългия път към капитализма.


Николай | 03/07/13 19:57:30


Наблюдател, един приятелски съвет:
Ако искаш да пишеш автобиографията си и историята на рода ти тук не е мястото!


Николай | 03/07/13 19:49:26


Наблюдател явно не са те научили червените другари да мислиш. Явно мозъка ти е твърде вкаменен от комунистическата пропаганда. Това за задниците и лизането явно е ваш червен патен за нас няма как да го преписвате. Червения ти вкаменен ум не може да схване че нормалните хора искат да ви разкарат завинаги.
Чвно вие доста сте се подмазвали вие и вашите родители за да продължавате по навик да сте червена пропагандна маша. Айде сега се разберете с твоите съидейници лизачи и платени клакьори дали съм твърде млад или 60 годишен. Много сте жалки вие червените платени драскачи по форумите.
Вашия свят си отива разбирам бесния ви ужас. Сега вече е нашето време, на нормалните свободните, креативните инициативните. Вие лизачите може да ходите на пилоните на НДК за да ви дадат поредното подаяние от 30, 40 лева.
Комунизма си отива спете спокойно деца!


наблюдател | 03/07/13 17:28:38


Николай по изразите които употребяваш не си момче и трябва да си към 60-те.
Много близахте гъзовете на комустите много им се подмазвахте и слугувахте навремето, сега ги плюете, недей така Николай. Няма сини няма червени знаеш го!


наблюдател | 03/07/13 17:23:22


НОВА ПАРТИЯ НА ОЛИГАРСИТЕ

Цветелина Бориславова и Иво Прокопиев подготвят дясноцентристка партия “Република”, която ще бъде основана в края на септември, Кристалина – премиер, съобщи агенция ПИК.
В ръководството на партията ще блеснат някои от най-активните говорителите на кръга “Прокопиев” в последните години – политолозите Иван Кръстев и Огнян Минчев, шефката на агенция “Алфа рисърч” Боряна Димитрова, икономистите Красен Станчев и Георги Ангелов.
Идеята на “Република” е тотално да овладее дясното пространство, но в същото време да “абсорбира” остатъците от ГЕРБ и всички несъгласни с линията на Цветан Цветанов. Най-вероятно именно към “Република” ще гравитират тъй наречените недоволни в ГЕРБ около бившите депутати Емил Димитров и Иван Петров. Стратезите около Цветелина Бориславова предвиждали провеждане на парламентарни избори заедно с евроизборите другата пролет. Там се надявали да оберат гласовете за ГЕРБ и отломъците от дясното и да лансират коалиционно правителство начело с еврокомисарката Кристалина Георгиева.
Според Юлий Москов, Иво Прокопиев оказва голямо влияние на президента
Президентът Плевнелиев ще направи своя партия, която ще се нарича “Република”.
Това обяви журналистът Юлий Москов в предаването “Факторът Кошлуков”.
Според Москов, Иво Прокопиев стои зад действията на президента и иска да се наложи мораториум върху кредитите, защото има 600 милиона евро кредит.
“Той назначи много свои хора в служебното правителство и има влияние върху президента” – твърди Москов.
В коментар по актуалната тема за подслушванията в страната, Москов сподели, че не Цветанов, а Станишев подслушва Борисов.
Според другия гост в студиото, политолога Румяна Коларова, сме свидетели на поредния провал на поредния десен проект.
“Лъсна много краткото бъдеще на едната партия”, смята Коларова.
Според Москов пък, който СРС вади, от СРС умира.
“Само за три седмици сякаш вече няма проблем с тока, цената ще му се увеличава, няма проблем с безработицата, Стоичков стана лидер на студентите протести, а съдебната власт се оказа ОК, на която всички вярват. Това е ужасяващо”, каза още журналистът. Той попита и как Мирослав Найденов от обвиняем се превръща в защитен свидетел.
Самият Плевнелиев също коментита скандала с подслушванията на брифинг в деня на отворените врати в администрацията на президента.
“Не може повече да се заливат българските граждани със скандали, бръмбари и СРС-та.
Като президент категорично подкрепям усилията на институциите. Трябва да се стигне докрай. След като сме започнали, ще стигнем докрай”, каза президентът.
“Аз съм човек, който вярва в институциите. Служебното правителство е развързало ръцете на прокуратурата и на всички останали компетентни органи. Очаквам бързи и адекватни действия и очаквам този път наистина да се стигне докрай”, посочи още държавният глава.


Николай | 03/07/13 17:14:21


Образуванийце, ти явно си поредния платен добре платен лизач на подметки и писач във форумите червен другар.
Просто нещата ясно си лъсват.
Наблюдател тези неща в трудовете на др. Живков ли ги прочета?
Кафа от червени навлеци и доседници които нямат идея за реалния живот!
Много ви е яд че има млади хора, които няма да търпят повече червените мафиоти!

предишниСледвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


50 причини за протеста

НЕРЕДНОСТИ, НАПРЕЖЕНИЕ И ПОДПИСКИ БЕЗ РЕЗУЛТАТ В КВ. БЕНКОВСКИ

ПЪТНИ БЛОКАДИ И ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ СРЕЩУ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА (ОБЗОР)

ОТКРИВАТ ИЗЛОЖБА НА ДОНА НЕДЕЛЧЕВА В АРТ ГАЛЕРИЯ "СТОЙЧЕВ"


Най-коментирани новини

ПОРЕДЕН ДЕН НА ПРОТЕСТИ В СТРАНАТА

ОТ АПИ ПРИЗОВАВАТ ШОФЬОРИТЕ ДА СМЕНЯТ ГУМИТЕ СЪС ЗИМНИ

ОТКРИВАТ ИЗЛОЖБА НА ДОНА НЕДЕЛЧЕВА В АРТ ГАЛЕРИЯ "СТОЙЧЕВ"

ЗА ПРАЗНИКА НА СТРАЛДЖА: СЪРДЕЧНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ОТ БЛИЗО И ДАЛЕЧ


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ