ВЪВ ФАКУЛТЕТ "ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИИ" ЯМБОЛ - ПРЕСТИЖНА КОНФЕРЕНЦИЯ И АБСОЛВЕНТСКИ ПРАЗНИК


31/10/13 09:07:11коментари:1ВЪВ ФАКУЛТЕТ

+фоторепортаж

Международна научна конференция се проведе във Факултет „Техника и технологии” Ямбол. Темата „Техника, технологии и образование” бе основна в лекциите, поднесени от представители на научните среди в 13 страни – България, Великобритания,Чехия, Литва, Гърция, Русия, Португалия,Азърбайджан, Египет, Македония, Словакия, Сърбия и Турция.

Приветствие към участниците в престижният форум на висшето учебно заведение в града ни отправи кметът на Община Ямбол Георги Славов, ректорът на Тракийски университет – Стара Загора проф. Иван Станков и заместник-деканите Маргарита Пехливанова и Златина Казлачева. На конференцията присъстваха преподаватели и студенти от факултетите на университета в Ямбол и други градове в страната.

Гостите на форума присъстваха вечерта и на най-вълнуващото събитие в годината за факултета – Годишната Промоция за връчване на дипломите на абсолвентите. Гордостта на ръководството и преподавателите бе подчертана и от факта, че завършващите близо 160 абсолвенти бяха от първия випуск академични бакалаври на учебното заведение.
Ректорът на Тракийският университет проф. Иван Станков пожела на всички тях безпроблемно професионално и житейско бъдеще, както и това да не забравят своите преподаватели и колеги от факултет „Техника и технологии” Ямбол.
Кметът на община Ямбол Георги Славов пожела успех на всички абсолвенти и най-вече възможност на всеки от тях да се реализира в Ямбол, да вложи наученото във Факултета тук, в нашия град.
Коментари


Златина Казлачева | 01/11/13 20:56:21


Честит Празник и благодаря за великолепното отразяване на Международната научна конференция "Техника, технологии и образование" 2013 и Промоцията на абсолвентите от Факултет "Техника и технологии" - Ямбол!Следвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


ЛИНЕЙКА ПОТЕГЛИ С ОТВОРЕНА ЗАДНА ВРАТА С ПАЦИЕНТ В НЕЯ

Блокират заплатата на тираджия от Сливен, отнесъл бариера в Унгария

Търсят десетки учители в ямболско преди 15 септември

Неправомерно начислен данък завъртя ямболлия в съдебна въртележка с общината


Най-коментирани новини

САНИТАРКА ОТ ЯМБОЛСКАТА БОЛНИЦА С ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ПРЕМИЕРА

МЪЖ ЗАГИНА В КАТАСТРОФА В ЯМБОЛ

Подготвят Стефан Данаилов за операция

Санкционират ВиК-Ямбол, заради оцветяванията на река Тунджа


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ